:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Novi TV kanal kompanije "Diskaveri netvorks" - TLC, namenjen ženskoj populaciji, počeće da se emituje u Srbiji od 1. oktobra.
Prema rečima jednog od direktora kompanije Pola Velinga, novi kanal, koji je namenjen prevashodno ženama od 25 do 49 godina, prikazivaće emisije čije će teme biti moda, hrana, roditeljstvo i putovanja.
"Na TLC kanalu, koji je jedan od najpopularnijih ženskih kanala u Americi, prikazivaće se emisije koje se bave raznim aspektima života žene u savremenom dobu", rekao je Veling i dodaje da je oduševljen što je Srbija među prvim zemljama u Evropi gde će biti lansiran taj kanal.
Na novom kanalu emitovaće se rialiti emisije kao što su "Najveći gubitnik", "Ekstremni vodić za roditelje sa Džo Frost", "Policajke okruga Brauard", "Paklena Keli", "Četiri svadbe".
"Nadamo se da će pokretanje ovog kanala svojom ponudom visokokvalitetnih zabavnih emisija koje odslikavaju način žiovota savremene žene, popuniti rupu koja postoji na tržištu", kazao je Veling.
On je dodao da će u naredne dve godine taj kanal biti lansiran u oko 75 zemalja širom sveta.
Veling je istakao da će dva već postojeća kanala u Srbiji - "Discovery channel" i "Animal planet", u toku septembra i oktobra prikazivati nove serijale programskih celina "Život na ivici", "Noć loših i dobrih momaka", "Heroji", a da će u decembru na oba kanala biti emitovani specijalne emisije "Najbolje u 2010".
U okviru promocije novog kanala, organizovana je izložba fotografija na kojima su zabeleženi najzanimljivi momenti iz emisija Diskaverija u proteklih 25 godina.
(Tanjug)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Izvin'te, a hoće li makar u serijama za žene biti išta muško, tj. u hlačama, a da nije žena?! Sreća, BiH još nema nameru da uvede taj kanal. Izvinjavam se unaprijed okorjelim feministkinjama, nije mi namjera vrijeđati nikoga, ali mi skoči odmah tlak na ovakve podjele.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Poslednja prepravka: gkukolj on Pet Avg 27, 2010 8:16 am; ukupno izmenjena 2 puta |
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|