:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Dragan G. (42) pogođen je tri puta u pucnjavi sinoć oko 20.30 sati u ulici Olge Jovičić u naselju Kotež. On je nakon toga, sa ustrelnim ranama nogu i kuka prevezen u Urgentni centar i nije u životnoj opasnosti.
Prema nezvaničnim informacijama, napadač je nečujno prišao Draganu G. u trenutku kada je on sa sinom Stefanom (21) stajao ispred porodične kuće. Iz "tetejca" kalibra 7,62 milimetra ispalio je pet metaka, od kojih su dva pogodila Dragana u noge, dok je trećim hicem ustreljen u kuk.
"Imao je veliku sreću što je u tom trenutku nosio kaiš, pošto je jedan metak udario u metalni deo opasača i odbio se. To mu je, verovatno, spaslo život", priča za "Press" izvor iz istrage.
Kako navodi list još nije poznato na koga je tačno pucano, jer se Draganov sin Stefan pre nekoliko dana posvađao sa jednim od lokalnih kriminalaca.
Otac i sin su odranije poznati policiji, pošto su osuđivani za niz krivičnih dela, razbojništava i teških krađa.
"Stefan G. u svom dosijeu ima zabeležen i napad na policajca", rekao je sagovornik lista.
Zbog policijskog uviđaja koji je trajao više od sat i po, saobraćaj u ovom delu grada bio je blokiran, prenosi "Press".
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Obračun bandi. Šta drugo? Što se mene lično tiče, mogu se 'ladno poubijati između sebe, samo da ne dirnu nekog ko nit "luk jeo nit luk mirisao".
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|