www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Užas: Ubijali štence pa objavili na You tubeu
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 04, 2010 6:04 pm    Naslov poruke: Re: Otkrivena djevojčica koja je bacala štence u rijeku Na vrh strane Na dno strane

aureliano je napisao/la sledeće:
Majka djevojčice: 'Pobila bih po Bugojnu sve pse samo da imam pušku'

Ova mizerna glupacica je logicno potekla od ovakve majke. Kakva majka takva kci - gnjusne obje. Te bi i ljudima radile isto!

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 40

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 04, 2010 6:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Baka spasila psice koje je djevojka bacila u rijeku?

Ruža Pavlović tvrdi da su psi dobro, žive u njenoj šupi i piju previše mlijeka. Majka djevojčice koja ih je bacila u rijeku kaže da joj je kći na psihijatriji

Ruža Pavlović (75) iz Bugojna tvrdi da je spasila psiće koje je djevojčica prije nekoliko tjedana bacila u rijeku Vrbas. Umirovljena šefica sudske pisarnice kaže da je s bratom tog dana bila u polju blizu potoka Pisak. Na njegovu ušću u Vrbas začula je vriskove no nije mogla razaznati odakle dolaze. Onda je, priča, ugledala crne štence kako pokušavaju izaći iz vode te ih krenula spasiti. Stavila ih je u drvenu kutiju i odnijela ih kući.
- Eno ih u mojoj šupi još živi i zdravi. Moj je jedini problem što piju tri litre mlijeka na dana, i to onog skupog, a ja živim od mirovine. Za deset dana sam potrošila oko 50 KM (oko 200 kuna). Ne znam živa što ću s njima. Tolika se vika napravila, a sad ih nitko neće. Nemam srca da ih vratim odakle su došli - kaže Ruža, koja je susjeda djevojčice koju sumnjiče da je bacila psiće u rijeku. Majka djevojčice je rekla za Večernji list da je kćer (12) morala odvesti na psihijatriju zbog velikog pritiska javnosti. Ruža je novinarima rekla i kako ne gleda TV, pa nije znala da se traži djevojka koja je bacila pse. Samo sluša Mir Međugorje na radiju i moli da netko dođe od nje uzeti psiće. Na snimci koja je obišla svijet, okrutna djevojčica u vodu je bacila šest pasa, a baka Ruža je spasila pet. Ne zna se što je bilo s jednim.

{24 sata}

Starica koja ih je spasila ne može ih hraniti
Udomite psiće spašene iz rijeke!

Prema pisanju Večernjeg lista, penzionisana šefica sudske pisarnice u Bugojnu, 75-godišnja Ruža Pavlović, iznenadila se kada je čula da su psići bačeni u Vrbas postali svjetska medijska vijest, a još više kada je doznala da se za to nedjelo optužuje kćerka njenih susjeda.

Nedaleko od mjesta gdje je štenad bačena, nalazi se ušće potoka Pisak koji se ulijeva u Vrbas. Mali psići preživjeli su samo zahvaljujući sreći, ali danas ih niko ne želi. Baka tvrdi da su psići bačeni prije nekoliko sedmica, a ne ranije, kako se do sada nagađalo. Roditelji djevojčice kažu da je tada nastao i snimak koji je obišao svijet.

"Bila sam s bratom u našim Lukama, gdje imamo nešto krompira, graha i druge zeleni. Začula sam vrisak, ali nisam znala odakle dolazi, jer je u blizini potok, a vrbe su guste. Kada sam se malo bolje zagledala, vidjela sam crne psiće kako pokušavaju isplivati iz vode. Moj brat nije htio ni da čuje za njih. Otišla sam kući, uzela jednu drvenu kištru i odnijela ih svojoj kući. Eno ih u mojoj šupi, živi i zdravi. Ko god hoće, neka dođe, pa neka vidi. Moj problem je što dnevno piju tri litra mlijeka, i to onog skupog, a ja živim od penzije. Za deset dana, već sam potrošila oko 50 KM. Ne znam živa šta ću s njima. Tolika se vika napravila, a sad ih niko neće. Nemam srca da ih ja ponovo vraćam odakle su došli", rekla je novinarima Ruža Pavlović koja je, kako je navela, pronašla psiće u blizini granice Čurčića Luga i Kopčić polja.

Također, novinari Večernjeg lista su opet razgovarali s majkom dvanaestogodišnje djevojčice koju se sumnjiči da je bacila psiće u Vrbas.

"Teško mi sve ovo pada, ali hvala Bogu da su preživjeli. Svaki dan sam molila krunicu da se istina utvrdi i eto, kod bake Ruže su. Kada sam to čula, odnijela sam im i ja dva litra mlijeka. Zbog velikih pritisaka javnosti, morala sam svoju djevojčicu odvesti u bolnicu, na neuropsihijatriju. Život mi je uništen. Ne mogu spavati, pijem tablete. Suprug je danas išao na policiju da daje nekakvu izjavu. Čemu sve to?", pita se Marijana.

Pitali su baku Ružu kako nije čula na vijestima da se traži osoba koja je bacila pet psića u Vrbas.

"Kakav televizor, sinko moj? Ne gledam ga uopšte. Samo slušam Radio Mir Međugorje. To je moja radio stanica. Molim krunicu, poslušam svetu misu i to je to. Oni i ne objavljuju takve vijesti. Sada poslije jutarnje i večernje mise idem hraniti ovu jadnu kučad. Napiši u novine da molim ko će ih preuzeti od mene", govori Ruža Pavlović. Hoće li i ko doći po psiće, ostaje da se vidi.

{Source}

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 04, 2010 7:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tamo neka i ostane, a i majka moze na lecenje,eutanzija odraslih pasa je logicno resenje,ali male stence mogu ljudi uzeti na cuvanje i ne bi bilo lutalica

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 08, 2010 3:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Baka Ruža lagala da je spasla štence?

Iako je nedavno objavljena vest da je baka Ruža Pavlović (75) spasla štence koje je devojka iz Bugojna hladnokrvno žive pobacala u reku, a video o tom nedelu postavila na YouTubu, otkriveno je da štenci ipak nisu spašeni.

Prema rečima stanovnika Ćurčić Luga, baka se verovatno odlučila da objavi da je spasla kučiće kako bi zaštitila devojčicu i njenu porodicu.

Upravo zato medijima je poslata fotografija bake koja u naručju drži "spašenu" štenad.

Ipak, novinarka portala Allvoices.com otkrila je da je baka ovo učinila u dogovoru s roditeljima devojčice.

"Baka Ruža je samo želela da zaštititi devojčicu i njenu porodicu", navedeno je u tekstu. Komšije bezosećajne devojke podržali su potez bake Ruže naglašavajući da ne razumeju zašto se tolika hajka digla protiv devojke kad je ubijanje štenaca i mačića u njihovom kraju "normalna stvar".

Novinarka navodi da se i mnogi forumaši internetskih portala u regiji pitaju "zašto se toliko panike diglo oko samo nekoliko kučića".

BiH policija je s devojkom obavila informativni razgovor, ali zasad nije poznato hoće li protiv nje biti podignuta optužnica. Prema BiH zakonima, osoba koja muči ili ubije životinju može biti kažnjena novčanom kaznom, prenosi Index.hr.

(MONDO)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Užas: Ubijali štence pa objavili na You tubeu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon