:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Nedeljni honorari u trećoj sezoni biće manji nego prethodni.
"Blic" piše da će se nova tura poznatih ličnosti ponovo boriti za glavnu nagradu od 100.000 evra, ali da će nedeljno zarađivati manje od boravka na imanju.
Za sada je izvestan ulazak pevačice Zlate Petrović, njenih bivših muževa Hasana Dudića i Zorana Pejića Peje, političara Milana Paroškog i Marijana Rističevića, glumca Branislava Lečića, rokera Slađane Milošević i Olivera Mandića, Internet senzacije Ekrema Jevrića, kao i "Zvezda Granda" Slobodana Batjarevića-Cobeta, Sanje Stojanović i Katarine Živković.
Na Farmi će se naći i misice iz agencije "Miss Yu", pevačice Vendi, Zorana Pavić i Tina Ivanović, kao i Lee Man, Čeda Čvorak, bivši učesnik VIP VB Milić Vukašinović i psiholog Aleksandra Janković.
Honorari su određivani na osnovu popularnosti farmera, pa će Zvezde Granda inkasirati 500 evra nedeljno, Jevrić oko 700, a Lečić ili Mandić oko 3.000 evra nedeljno.
Novi serijal Farme kreće 12. septembra.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
Lečić ipak neće na Farmu
Glumac je odbio ponudu produkcije i neće se useliti na imanje u Lisovićima.
Branislav Lečić (55) potvrdio je za "Blic" da ipak neće učestvovati u trećem serijalu popularnog rijalitija na Televiziji "Pink". Domaća štampa pisala je da je bivši ministar kulture bio među najvećim "imenima" Farme, pa da mu je u skladu sa time ponuđen i veliki honorar, ali su pregovori ipak propali.
Treća Farma kreće u nedelju, 12. septembra, a na najpoznatije imanje u Srbiji useliće se Zlata Petković, Hasan Dudić, Zoran Pejović Peja, Ekrem Jevrić, Oliver Mandić, Vesna Vukelić Vendi, Marijan Rističević, Milan Paroški, Slobodan Batjarević Cobe, Katarina Živković, Tina Ivanović, Zorana Pavić i drugi.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Debilizam je ta farma strasno katastrofa cista,nije ih sramota da posle onog debakla sa proslom"turom" opet se blamiraju?
|
|
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
|
Previse za taj idiotluk.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
dobra je farma...ova zadnja je bila ok...nije bilo previse glume...
osjecanja su sijevala... i pokazali su, da su i oni samo ljudi...
mislim neki od ucesnika su to pokazali...
samo mi se ne svidja sto grand u sve trpa svoje prljave rucice...
gledao sam ja malo i hrvatsku farmu...isto je to...
samo sto je kod njih postenjak...a ne prevara, kao na ovoj srpskoj...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
| |
|
 |

|

|
|
Farma: Eva Ras umesto Mice Trofrtaljke?
U trećoj sezoni rijalitija će se za nagradu od 100.000 evra boriti i Eva Ras i članovi grupe Trik FX, ali ne i Mica Trofrtaljka
Spisak učesnika treće sezone rijalitija Farma koji počinje 12. septembra na televiziji Pink je manje-više poznat. Za nagradu od 100.000 evra takmičiće se Ekrem Jevrić, Slađana Milošević, Zlata Petrović, Vesna Vukelić Vendi, Eva Ras "par" Zvezdi Granda i isto toliko političara i rokera, a među njima neće biti ranije najavljene Mice Trofrtaljke. Razlog? Sve bi ih oterala u ... posle jednog dana.
Novo ime kojim se licitira pred početak Farme je Eva Ras, koja je, prenosi "Alo", pristala da učestvuje u rijalitiju za honorar od hiljadu evra nedeljno. Na imanje bi mogli da se usele i Natalija i Sani iz grupe Trik FX, a osoba koju nećemo gledati (samo ukoliko producenti ne odluče da joj daju pet hiljada evra nedeljno) je Mica Troftaljka.
"Kakva Farma, kakvi bakrači! Rekla sam ako mi daju pet hiljada evra nedeljno možda i odem, ali ovako nikako. Ja bih sve tamo oterala u p... m... posle jednog dana", rekla je Mica za "Alo". Tamo su se okupile budale i prostitutke, a ja sa njima neću da imam posla".
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
o boze...pa to opet pocinje...
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| anchi22 je napisao/la sledeće: | | Branislav Lečić (55) potvrdio je za "Blic" da ipak neće učestvovati u trećem serijalu popularnog rijalitija na Televiziji "Pink". |
Koja steta, taman bi zaredjali 2 ministra kulture..
hahahhaa..
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|