:: |
| Autor |
Poruka |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| ¤ Idealno_losha ¤ je napisao/la sledeće: |
Hmm, pa tvoje objašnjenje je ličilo na sve - osim na objašnjenje. |
Vec sam ti u proshloj poruci rekao zashto.
| ¤ Idealno_losha ¤ je napisao/la sledeće: | | Šta si se ti toliko zapalija za to "ne razumeš"? Šta si ti okusija scene iz filma i sami scenarij na svojoj koži pa ti sad razumeš to u potpunosti, druže? |
Da sreco moja, 99% ljudi na celom prostoru ex YU svakog dana na svojoj kozi iskusi ono shto je poenta ovog filma, svakog dana ih j*bu budale, obecavaju im pare, standard, bolji zivot, a oni umru pre nego shto to dozive i tako poslednjih 20 godina(minimum).. Ovo nije Saw, Teksaski masakr motornom testerom, Grudge.. to ti ne mozesh da shvatish
edit: Aj' da zavrshimo - reci ti meni shta je poenta filma, ideja iza glavne radnje.. ?
|
|
| |
|
 |
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ

|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416

|
|
| Alexns je napisao/la sledeće: | Ovo nije Saw, Teksaski masakr motornom testerom, Grudge.. to ti ne mozesh da shvatish
edit: Aj' da zavrshimo - reci ti meni shta je poenta filma, ideja iza glavne radnje.. ? |
Jesi ti ikad vidia da san ja napisala da ja gledan takve filmove? Not really. Uostalome šta se ima svatit u Teksaskom masakru motornom pilom? Da je čoviku psiha otišla u neku stvar? Hhahhahaah, ništa brate, o tome ti je pričan. . Eto, sad smo napokon pronašli razlog našeg neslaganja. Ti si se pronašao u filmu. Ja nisan. *ebiga ..
Poanta? Kakva god bila nije vrijedna onakvih eksplicitnih scena.
OT - The Losers - Simpatičan akcijski film, samo su mogli stavit bolju i obdareniju glavnu glumicu.
|
|
|
| |
|
 |
gagica.v ♫ Samo Luda ♫

|
Godine: 34
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina

|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ

|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416

|
|
Čini se meni da možemo mi ovako do beskonačnosti. Zato, ti ne razumš mene, ja ne razumin tebe - ne razumimo se. Neka tako i ostane. :-*
|
|
|
| |
|
 |
vixi23 Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 28 Sep 2009 Poruke: 8751

|
|
Zadnji film koji sam odgledala je The expendables sinoc,moram da priznam da volim dobru akciju da odgledam i ako nije bas zenski zanr ,medjutim ovaj film mi se nije dopao nesto uprkos tome sto su u njemu skoro svi akcioni heroji '80-ih.radnja filma je previse mlaka,i nekako mi je ceo film ostao bled,dok je pocetak bas obecavao.
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Gotika
Psihološki triler sa elementima paranormalnog, možemo reći i horor. Hali Beri u ulozi psihijatra koju optužuju za ubistvo muža i završava u mjestu svojih pacijenata. Stvarnost isprepletena sjećanjima i utvarom koja je prati cijelo vrijeme. Uglavnom, nije u rangu drugorazrednih, niskobudžetnih horora. Nije loš za ubiti vrijeme prije spavanja.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
kad porastem bicu kengur...jos ni jedan posle njega nisam odgled'o...
nemam ja zivaca film gledat'...
jedino ako je nesto smijesno...znali neko naziv kakve dobre komedije...
da mi preporuci...al' nesto bas smijesno...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
| |
|
 |
vixi23 Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 28 Sep 2009 Poruke: 8751

|
|
|
sinoc sam odgledala Dorian Gray, ja puno volim knjigu siku dorijana greja i procitala sam je vise puta, i zelela sam da vidim kako su je preneli na veliko platno,po mom misljenju kao nekog ko je procitao knjigu, film nije dobar,medjutim mojoj drugarici koja nije citala knjigu film se dopao...u svakom slucaju knjiga je mnogo efektnija to je moje misljenje...
|
|
|
| |
|
 |
gagica.v ♫ Samo Luda ♫

|
Godine: 34
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina

|
|
Београдски фантом
Напокон, након толико времена. Одличан, баш ми се свиђа!
|
| |
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Two can play that game
kao i..
I come in peace
Oba dobra na svoj nacin...
|
|
|
| |
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
|
Payback sa Mel Gibsonom...ok film...za ubiti vreme
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|