www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ko ti dade dozvolu... za krađu
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 11, 2010 5:27 pm    Naslov poruke: Ko ti dade dozvolu... za krađu Na vrh strane Na dno strane

Lopov morao da ostavi ukradeni "Audi" na putu jer ga je napunio pogrešnim gorivom.

Danijel Boksal (27) ukrao je automobil u Remsdejlu u Kentu, tako što je u jednom odmaralištu odžepario Kerolin Lajons i izvukao joj ključeve.

Pronašao je auto na parkingu, ušao i odvezao se velikom brzinom, ali je primetio da ima još malo goriva u rezervoaru.

Stao je na lokalnoj pumpi, i napunio rezervoar do vrha bezolovnim benzinom. Međutim, nije primetio da ukradeni "A4" ide na dizel, iako je to pisalo na zatvaraču rezervoara.

Automobil je stao posle nekoliko stotina metara, a Boksal je iskočio i zaustavio vozača koji je prolazio.

"Ponudio mi je da mi proda 'Audi' za sto funti, ali je zatim pobegao vičući da će sutradan nabaviti 'Porše'", rekao je zapanjeni vozač, čije ime nije saopšteno.

On je pozvao policiju, a Boksal je uhapšen dok je peške tumarao putem, i osuđen na godinu dana uslovne kazne.

(MONDO)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 11, 2010 9:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Možda na toj uslovnoj i uspije čovjeku nabaviti šta je već obećao u trenutku bijega, ko zna?

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Ko ti dade dozvolu... za krađu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon