:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Reditelj Džejms Kameron otkriva da je u planu još jedna verzija filma "Avatara" (ista samo produžena za "starih" osam i novih sedam minuta) i jedan nastavak...2014. godine.
Nakon što je film o Na'vijima zaradio prvu milijardu, reditelj Džejms Kameron je najavio "novu verziju", tačnije isti film "plus" osam minuta materijala, a potom i još dva nastavka.
Sada, za magazin "Total film" objašnjava da je jedan od nastavaka o kojima pišu filmski magazini zapravo "DVD izdanje" koje će biti produženo za dodatnih sedam minuta, a onda...
"Planiram samo jedan nastavak", rekao je reditelj magazinu. "Ne želim da forsiram film da postane nekakva franšiza, to mi nije cilj. Taj film će biti poslednja, definitnivna priča o Pandori. Jedino ako se za jedno dvadeset godina ne pojavi neki reditelj koji reši da uradi rimejk. Moja poslednja 'reč' na tu temu izlazi 2014. godine".
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
'Aj da sačekamo i tu 2014-u . Nego, jel'ono rekoše da je konačno i definitivno i već jednom zauvijek smak svijeta 2012.godine.? On je to očito previdio.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
| gkukolj je napisao/la sledeće: | 'Aj da sačekamo i tu 2014-u . Nego, jel'ono rekoše da je konačno i definitivno i već jednom zauvijek smak svijeta 2012.godine.? On je to očito previdio.  |
Generacijo, pusti covjeka na miru. Ne znam cemu si kivna ne njega. Bio sam prije koju godinu na njegovoj tribini ovdje doma. Lik je nevjerovatno inteligentan i zabavan, prirodan. Nije nikoga pokrao, ubio, ucinio nesto zlo. Genijalac je na svoj nacin i do sveg do ceg je dosao, dosao je svojim radom i talenom, sto je jako rijetko ovih dana...
Covjek koji vrlo uspjesno zivi od svojeg vlastitog rada i talenta... zbog cega ga treba prezirati?????
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Generacijo, ne znam samo odakle ti ideja da ga prezirem. Ali zaista. Nemam ja ništa protiv čovjeka i njegovog rada. Možda je moje šale malo teže razumjeti, ali daleko od toga da sam željela potcijeniti i omalovažiti sam rad režisera. Moj komentar je tek bila zeza, ništa drugo. I jako mi je krivo što si sve to protumačio u vrlo negativnom kontekstu.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|