www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zbog Facebooka izgladnjivala decu
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 13, 2010 3:31 pm    Naslov poruke: Zbog Facebooka izgladnjivala decu Na vrh strane Na dno strane

Igrica na Facebooku toliko je zaokupirala jednu Engleskinju (33) da je zanemarila troje dece i pustila pse da umru od gladi.

Dok je mlada žena sate i sate provodila za kompjuterom njena deca su prstima jela samo hladan pasulj iz konzervi

Ona je toliko bila opsednuta igricom Mali svet (Small World) na Facebooku da je potpuno prestala da hrani i svoje pse koji su uginuli i mesecima mrtvi ležali u trpezatiji.

Koji se horor odigrava u kući u malom mestu u Kentu otkrile su komšije, koje su osetile nepondošljiv smrad. Kada su provirili u kuću kroz otvor za poštu bili su užasnuti prizorom i odmah su pozvali policiju.

Žena je optužena za zanemarivanje svoje troje dece od devet, 10 i 13 godina i nebrigu o kućnim ljubimcima.

Policajci koji su prvi ušli u kuću kažu da su ovaj dom, u kome su živela deca, zatekli u neverovatnom stanju.

Na pitanje šta je to u trpezariji, žena je hladnokrvno odgovorila: "To su moji mrtvi psi. Verovatno sam ih ja ubila jer ih nisam hranila, igrala sam igricu po ceo dan."

Igricu na Facebooku sa džinovima i patuljcima, ova žena je počela da igra krajem 2009, na poziv prijatelja.

U početku je igrala po sat vremena dnevno, međutim, uskoro se zabava pretvorila u opsesiju, a ona se po ceo dan igrala, spavajući samo dva sata dnevno.

Prestala je i da kuva deci, a davala im je da jedu samo hladnu hranu, za koju nije potrebno vreme da bi se spremila.

Oni koji je poznaju kažu da je žena bila dobra majka i supruga, dok je nije zadesila tragedija, kada joj je muž umro od srčanog udara.

Mlada udovica se sve više povlačila u sebe i prepustila se virtuelnom životu na kompjuteru.

Osuđena je na šest meseci zatvora, dve godine uslovno, a moraće da odradi i 75 sati druševeno korisnog rada. Zabranjen joj je pristup Internetu, a neće više moći ni da ima kućne ljubimce, prenosi "Telegraf".

(MONDO)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 13, 2010 3:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bolesni idiot! Ma riječi su ovdje male, zaista, za gnušanje koje u ovom trenutku osjećam.

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 13, 2010 5:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Glupaca!

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 13, 2010 6:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zensko u virtuelnom svetu ,nesmemo vredjati majke koje su normalne i glupace,jer i one imaju majcinski instinkt

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Zbog Facebooka izgladnjivala decu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon