:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Učenik Hemijske škole na Čukarici J.S. (18) izboden je nožem danas popodne u dvorištu škole u Lješkoj ulici u Beogradu, javili su elektronski mediji.
Učenik je prebačen na Ortopedsku klilniku na Banjici nakon što je ranjen u desnu butinu, a lekari su mu konstatovali lakše povrede.
Navodno, J.S.-a je ubo vršnjak koji je pobegao nakon incidenta.
Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je agenciji Beta da je danas oko 13.40 ta služba dobila poziv iz Doma zdravlja u Požeškoj ulici na Banovom brdu i da je lekarska ekipa tamo zatekla mladića koji je imao više ubodnih rana.
"Reč je o plitkim ubodnim ranama natkolenice", kazala je Macura navodeći da je reč o lakšim povredama.
Hemijska škola ima video nadzor, a policija trenutno proverava snimak kako bi što pre otkrila napadača.
U MUP-u Srbije agenciji je rečeno da je istraga u toku.
(Beta/MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Nema im druge nego postaviti detektore kao na aerodromima i praviti kontrolu na svakom malom odmoru. Zbilja, šta je toj svoj djeci?
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
Rene Artoa Добар дечко

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Mar 2010 Poruke: 1530 Mesto: Belgrade

|
|
|
Nekad smo se i mi sibali u skoli ali nisi mogao da pogines. Popio si batine gore dole.... Danasnji klinci nemaju nimalo kodeksa niti postovanja prema drug, a da ne pricam o starijima!
|
_________________ Ја сам анђео у облику твора!
 |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|