:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Grupa mladića silovala mentalno bolesnu djevojku
Srbijanska policija uhitila je četiri muške osobe u dobi od 23 do 32 godine zbog sumnje da su šest mjeseci silovali mentalno bolesnu maloljetnicu J.L. iz sela Brestač u Srbiji.
Siniša M. (23), Lazar S. (23), Slaviša O. (32) i Slobodan M. (30), svi iz sela Ogar kod Pećinaca, uhićeni su zbog sumnje da su pola godine silovali mentalno bolesnu J. L. (17) iz sela Brestač u Srbiji.
J. L. je za Press ispričala da su je mladići doslovno otimali od kuće kada je bila sama i odvozili u jednu napuštenu kuću u kojoj su se seksualno iživljavali nad njom.
Mentalno bolesna maloljetnica živi u selu Ogar kod Pećinaca sa ocem i bakom.
''Ulazili su u kuću, izvlačili me i stavljali u auto. Odvozili su me u neku napuštenu kuću. Prvo bi me natjerali da se skinem, a onda bi me udarali i tjerali da ih oralno zadovoljavam. Gurali su me na neku stočnu vagu i redali se na meni'', ispričala je 17-godišnjakinja.
Nesretna djevojka rekla je da je njezin dalji rođak obavještavao mladiće iz Ogara kada je sama u kući i da su je šest puta 'otimali' i odvodili prije nego što je skupila hrabrost i starijoj sestri ispričala što se događa.
''Prijetili su mi da će me ubiti ako nekome kažem, pričali su mi da će svima reći da sam sama to tražila'', izjavila je J. L.
Siniša M. (23), Lazar S. (23), Slaviša O. (32) i Slobodan M. (30) uhićeni su i određen im je pritvor do mjesec dana.
Danas.hr
02.10.2010.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
Siniša M. (23), Lazar S. (23), Slaviša O. (32) i Slobodan M. (30)...
4 x 2 evra = 8 evra...toliko kostaju cetiri zrna...u kalibru 9 mm...
a sudjenje i ostala papirologija, mnogo vise kosta...
s tim sto ce biti par godina na grbaci drzave...
stvarno mislim da je 8 evra sasvim pristiojna cijena za njihove zivote...
i to treba pozuriti, posto ce municija poskupiti...uskoro...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
ja predlazem vladi bolji princip
poshto ih i onako samo repa zanima
stavi ih lepo u kavez, gole
natpis "nemojte hraniti zivotinje" i da narod placa
da dodje da ih vidi, slika, gadja jajima i paradajzom
na betonu, bez kreveta, cebeta.. bilo cega.. pa dok izdrze
znam da bi ljudi platili, garantujem
|
|
| |
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
nepotrebno davanje paznje...a sem toga sve to kosta nekog...
brzo, kratko i precizno, u levu slepocnicu...
par takvih slucajeva...i nece se vise desavati...barem ne toliko, koliko se desava...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Nije romanticno, pusti ih da pate zatvoris ih u jednu celiju sve zajedno i zaposlis gluvog strazara da im daje vodu i budjavog hleba pa neka se je... medjusobno
|
|
|
| |
|
 |
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ

|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416

|
|
Koliko moraš bit mentalno nestabilan da bi silova, a kamoli djevojku koja psihički nije zdrava? Joooooo, pa šta bi in ja radila. Prvo bi in odrizala to s čime su počinili kazneno djelo a onda dalje da van ne pričan. Bit će veselo zemlji di ja buden sudac.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|