:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Čovek koji je umislio da ga žena vara sa slavnim fudbalerom planirao je njegovo ubistvo, piše "Dejli mejl".
Advokat Kambic Šabani (42) razvodi se od supruge, juvelirke Šeri (35), koja je sudu podnela zahtev za zabranu prilaska.
Šeri tvrdi da je njen suprug bio "uveren" da ga ona vara sa Bekamom, sa kojim se povremeno viđala jer je on česta mušterija u njenoj prestižnoj draguljarnici, i više puta je fotografisan dok je nosio njen ekskluzivni nakit. Osim toga, Šerini ćerka i sin idu u istu školu u Los Anđelesu u koju idu i tri sina koja Dejvid ima sa suprugom Viktorijom.
Šeri je sudu u Los Anđelesu rekla da je njen muž planirao da ubije Bekama, a da joj je sam fudbaler L.A. Galaksija rekao da je Kambic pratio i pokušao kolima da ga istera sa puta.
"On je opsednut, bolesno ljubomoran i ne zna šta priča. Potpuno je suludo tvrditi da sam ga varala sa Bekamom", rekla je juvelirka.
Bekam se još uvek nije oglasio povodom ovih tvrdnji, ali verovatno samo zato što ima prečeg posla - tuži prostitutku Irinu Nici koja tvrdi da je spavala sa njim sedam puta. Fudbaler od tužbe protiv Nicijeve i tabloida očekuje oko 16 miliona funti na ime odštete.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Ej, Riki Bekame, brate shvati me
ne motaj se oko njeeeeeeeeeeee...
(za neupućene: poslušati pesmu "Ej, Riki Martine" od Neše Bridžisa)
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
ma ko ih j... ,nisu vise zanimljivi
|
|
|
| |
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
ma u zadnje vreme mu stalno neku reklamu prave...
prolazi njegovo vreme...pa ajd malo da ga iskoristimo do kraja...
za deset godina nece niko znati ko je bekam...
on nema pametnija posla nego da se vuca, s nekim tamo juvelirkama...
pored svih ovih top modela, jakog srca, i slabog karaktera...
no kad bolje promislim...vuca se on, sta ce...jadnik...
ne moze s onim kosturom stalno spavati...
ponekad mi ga je zao...sigurno se u mraku malo uplasi...
zbog bracnog seksualnog zivota, mu je propala karijera...
budala...umjesto da je otjera...i da dovede pet sest rasnih svedjanki,
ida s mirom provede ostatak zivota...a ne da se zivcira svaki dan i noc...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|