Satove, ali to od "silnih trbušnjaka" i polugolih devojaka, nećete ni primetiti...
Slavni fudbaler postao je zaštitno lice "Timeforce" satova, a nedavno je snimio i reklamu za ovaj brend, u kojoj mu društvo pravi nekoliko lepotica.
Reklama kao i svaka druga, ali činjenica da šta god reklamirao - a da nije Armanijeva linija donjeg veša - kompanije koje ga angažuju i režiseri reklamnih spotova, koriste svaku priliku da slikaju polugolog Kristijana Ronalda. Pa makar to bila i reklama za ručne satove.
Portugalski reprezentativac je ranije ove godine pozirao za "Timeforce", a slike sa snimanja je sam postavio na svoj Facebook profil.
(MONDO)
cezar1071944 Glas mog anđela
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
Sta god da reklamira,radi i izgleda extra!Muskarci mu zavide,devojcice "lude" za njim..on je pojava,na cije ime se okrenem,i ja..mada ne znam iskreno,za koga igra fudbal uopste..privlaci paznju svih,to znaju oni koji ga angazuju,a i mi svi..ime nosi reklamu..
Bobak_BL * Domaci Lazov *
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
ja mu ne zavidim uopste...jedino me nekad nazivcira...kad je sebican...
i ne doda loptu saigracu i ja padnem na tiket...tad bi ga mog'o zapaliti...
i sasvim mi je jasno kad neka zena slini za njim...
ali mi nije jasno kad neka zena govori da je onaj zuco bred pit- nekakav seks simbol...
da nije slavan glumac...( sto meni nije nikako jasno kako je to i postao)
on bi apstiniro pola zivota...ili bi bio s nekim seljancurama...
dok ovaj ronaldo...i da je smecar...imao bi kamaru gotivnih cura...
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
marina_beograd Početnik Domaćeg.de
Datum registracije: 30 Dec 2007 Poruke: 20
umisljena seljacina...
_________________ Only a Vampire can love you forever!
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Slavno ime gotovo uvije i prodaje proizvod. Što se mene lično tiče, šta god reklamirao, ja to uzeti ne mogu.
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma