:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Radnik preduzeća Alfa monta Radovan Petrović teško je povređen u Kragujevcu dok je radio na rekonstrukciji hale Preseraja komapаnijе Fijat automobili Srbiji.
Nesreća se dogodila nešto posle 12 sati nakon čega je povređeni radnik prebačen u Urgentni centar kragujevačkog Kliničkog centra, preneli su lokalni mediji.
Neurohirurg Ljubomir Krstić rekao je agenciji Beta da je radnik u komi i da je njegovo stanje veoma teško.
Radnik,čije ime nije navedeno, pao je sa visine, prilikom čega je došlo do velikog nagnječenja mozga, preloma i krvarenja, kazao je neurohirurg.
U saopštenju "Delta inženjeringa" navodi se da je radnik kooperantske firme "Alfa mont" pao sa visine iako je bio obučen za rad na visini, vezan sigurnosnim pojasom, i snabdeven svim sigurnosnim pomagalima.
"Pad grede ga je povukao tako da je pao na zemlju i ozbiljno se povredio. U toku je istraga o svemu što se dogodilo", navodi se u saopštenju.
(agencije/MONDO)
|
|
|
|
|
 |
Dominick Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 16 Apr 2008 Poruke: 27

|
|
Mislim da se skoro identicni slucaj desio bas u istoj fabrici, zelim ovom coveku da se oporavi i da sve prodje bez posledica!!!
|
|
|
|
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
U saopštenju "Delta inženjeringa" navodi se da je radnik kooperantske firme "Alfa mont" pao sa visine iako je bio obučen za rad na visini, vezan sigurnosnim pojasom, i snabdeven svim sigurnosnim pomagalima.
ccc...pa kako je onda pao...
ja mu takodje zelim da se oporavi...ali...nazalost...sumnjam...da ovdje ima oporavka...
i meni se nesto cini...da je bilo jos nekih slicnih nemilih dogadjaja...vezanih za ovu firmu...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|