Šokantni snimak paragvajskog policajca koji prebija trinaestogodišnjeg dečaka vezanog lisicama obišao je danas ceo svet.
Na snimku se vidi policajac koji pesniči i šutira dečaka u ćošku policijske ćelije.
Policajac ga prvo udara u stomak i glavu.
Zatim stavlja kofu na njegovu glavu i nastavlja da ga nekoliko puta šutira u telo.
Dečak koji je uhapšen zbog sitne krađe na snimku je u agoniji i šoku.
Ministar unutrašnjih poslova Paragvaja Rafael Filizola izjavio je da je pokrenuta istraga o incidentu.
"Ne želimo da istragu ograničimo na osobu koja se vidi na snimku i koja je identifikovana", rekao je on i dodao da će biti ispitana odgovornost i nadređenih.
(MONDO)
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
U shoku sam !!!
Bobak_BL * Domaci Lazov *
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
da, da, svi su u shoku...sta mislite da ovi nasi rade klincima...
miluju ih...ne, ne...to je sasvim normalno...zbog toga,
vecina danasnjih policajace i jeste u policiji...da se mogu izivljavati...
ja sam vec jednom spomenuo..jednog klinca od 14/15 godina...
kom je policaajc odvalio plucnu maramicu i slomio mu cetiri rebra...
i nanijeo ko zna koliko ozleda...stavljao mu pistolj u usta i pretio da ce ga ubiti...
ako ga bude tuzio...
to je sve bilo posle jedne utakmice...nikada to nije objavljeno...nigdje...
a nekoliko stampanih medija je uzimalo izjavu...
nikad niko nista nije pitao za to...huligan i ko ga sisa...
a sad da se cudim...tamo nekom paragvajcu...kad kod nas deset puta gore zivotinje nose uniformu...svaka cast postenim policajcima...ali brate neke bih mogao kao,
pacove potamaniti...i samo sramote tu uniformu...i zbog njih su posteni,
i dobri policajci na zlu glasu...
eto skoro su tukli i one klince u kladionici...pa onaj majmun sto je silovao svoju,
posvojenu kcerku...imamo se mi cemu cuditi...i bez paragvaja...
samo eto tudje g..... uvek vise dismr...
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Alexns Tinkerbell's pixie dust
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
Samo se vi shokirajte.. to je nasha realnost poslednjih 20 godina... Svi mi koji zivimo u Diznilendu! <3
p.s. shta mislite shta su radili onima shto su bili u Djenovi (bilo da su bacali baklje/palili zastave il' da su samo doshli tmao da navijaju.. )
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Ali ih zato nema kada se treba baciti na one koji su zaista opasnost po ljudske živote...ništa mene ovo ne čudi. Samo mi je iskreno žao svakog djeteta na kome se jedan neiživljeni majmun iživljava i pokazuje silu.
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma