www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Hteo s pitom u bus pa prebio vozača
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 16, 2010 5:56 pm    Naslov poruke: Hteo s pitom u bus pa prebio vozača Na vrh strane Na dno strane

Nepoznati mladić pretukao vozača autobusa GSP "Beograd" na liniji "23" posle incidenta sa pit bulom.

Velika nesreća zamalo je izbegnuta kada je vozača Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd M. Đ.(40), nepoznati mladić napao dok je upravljao autobusom u pokretu.

Šofer, iako pod udarcima, uspeo je da zadrži kontrolu nad volanom i bezbedno zaustavi autobus.

Batinanju radnika GSP prethodila je svađa vozača sa napadačem, koji je pokušao da u autobus uđe sa psom.

Kada ga je izbacio iz autobusa, pas se otrgao sa povoca i podleteo pod točkove. U vozilu je u trenutku incidenta bilo više od 50 putnika, koji, srećom, nisu povređeni.

Sukob vozača i bahatog mladića dogodio se u petak oko 14 časova na okretnici "23" na Karaburmi. Dok se šofer spremao da krene, u autobus je ušao mladić, koji je na povocu vodio psa rase pit bul terijer.

"Nisam mogao da mu dopustim da tako opasnog psa uvede u vozilo puno putnika. Rekao sam da izađe napolje, ali je on to odbio. Ja sam ugasio motor i rekao da neću da vozim dok se sitacija ne reši. Onda je on konačno izašao, a ja sam krenuo", objašnjava vozač M. Đ.

U tom trenutku, pas se otrgao sa povoca i podleteo pod točkove autobusa. Vozač, kako kaže, psa nije video niti je osetio da ga je pregazio.

Ništa ne sluteći, nastavio je dalje. Na sledećoj stanici, u Ulici Marijane Gregoran, razjareni mladić ga je sustigao i utrčao u autobus. Pred više od 50 putnika, koji su skamenjeno posmatrali dramu, počeo je da tuče vozača za volanom autobusa u pokretu.

"Samo sam razmišljao da ne smem da pustim upravljač da neko ne bi stradao. Držao sam volan čvrsto i trpeo batine. Nisam razmišljao ko me tuče i zašto", priča M. Đ.

Vozač je ubrzo uspeo da bezbedno zaustavi autobus i da otvori vrata. Napadač je to iskoristio i pobegao, dok je šofer pozvao policiju i Hitnu pomoć. Iako je u trenutku napada u autobusu bilo više od 50 ljudi, niko od njih nije mogao da pomogane u identifikaciji napadača.

Vozač je prevezen u Urgentni centar, gde su mu konstatovane lakše povrede glave.

Pretučeni vozač i njegova supruga nisu želeli da im se imena objavljuju.

"Nasilnik je pretio da će naći i prebiti mog muža. Imamo malu decu i pokušavamo da od njih sakrijemo šta se dogodilo. Pomoćnik gradonačelnika Živorad Anđelković obećao je mom mužu da neće više voziti na liniji "23", kako se ne bi ponovo sreo sa napadačem", u strahu priča supruga napadnutog vozača, dok muža čeka u Kliničkom centru Srbije.

Prema novom pravilniku uprave za veterinu, vlasnici agresivnih pasa zajedno sa svojim ljubimcima moraju da prođu kroz kurs socijalizacije.

Pored pasa koji su napadali ljude i druge životinje u agresivne se ubrajaju i pit bulovi, američki stafordi, bul terijeri i njihovi mešanci.

Gradskim pravilnikom, koji je donet sredinom devedesetih posle incidenata u kojima su učestvovali pit bulovi, zabranjeno je držanje pasa ovih rasa. Ovaj propis, međutim, nikada nije zaživeo, a novim pravilnikom će biti ukinut, pišu "Novosti".

(MONDO)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 16, 2010 6:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kakav pas takav vlasnik i obrnuto. Volim pse, ali sa jednom takvom rasom, ma bilo kojom rasom u autobus pun putnika, zaista je van svake pameti. Pitam se samo da li je pametna bahata budala makar stavila mu korpu? Pomalo me sve te rasprave oko pasa i ljudi počinju opasno nervirati.

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 90

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 16, 2010 8:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

beograd je to

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 16, 2010 9:55 pm    Naslov poruke: Re: Hteo s pitom u bus pa prebio vozača Na vrh strane Na dno strane

anchi22 je napisao/la sledeće:
Vozač, kako kaže, psa nije video niti je osetio da ga je pregazio.

A da se nekim slucajem (sva sreca pa nije) na mestu psa nashlo dete? Da je preshao preko njega i "nije niti video, niti osetio" i nastavio dalje?

p.s. shtene je imalo 3 meseca

The tears of a clown make the whole world laugh.

gkukolj
-tončica-palončica-

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 16, 2010 11:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koliko god da je imalo to isto štene, koji će vrag u busu prepunom putnika? Dajte, molim vas više. Kad god se pojavi jedna ovakva vijest mi po 5 stranica napunimo - jedni braneći pse, jedni ljude. Psima nije mjesto u busu i gotova priča.

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 16, 2010 11:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I shta sad? Nije mu mesto u busu, al' pod tockovima jeste?

edit: Iz zakona o javnom saobracaju:
Citat:
U vozilu kojim se obavlja javni prevoz putnika, ako posebnim propisima nije drugačije određeno, ne mogu se prevoziti deca ispod šest godina starosti bez pratioca, lica obolela od zaraznih bolesti, lica u napitom stanju, životinje, posmrtni ostaci, eksplozivi, lako zapaljive, otrovne, radioaktivne, nagrizajuće, zarazne materije i organski peroksidi.

Ajde da vidim
da ne da nekome ko je pijan da udje u bus
da ne pominjem sve one slinave gripoze koje kashlju na sve strane
shto imaju po 10 zaraznih i 5 neotkrivenih bolesti..

Poslednja prepravka: Alexns datum Sub Okt 16, 2010 11:31 pm; ukupno izmenjena 1 put

gkukolj
-tončica-palončica-

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 16, 2010 11:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne, naravno da mu nije mjesto ni pod kotačima, to nisam ni rekla i žao mi je iskreno kučeta, ali prebiti čovjeka isto tako nije normalno, znaš. Ja nisam ona koja mrzi životinje, ali isto tako ne podnosim ljude koji se iživljavaju nad drugim ljudima, i ne nađu neko normalno rješenje.

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 16, 2010 11:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da je stao
da se izvinio, kazao da mu je zao - razumeo bih
ako nishta drugo, ta zivotinja je imala svoju cenu.. i red je da se preracunaju
al' da sere kako nije osetio.. i ja bih ga prebio da se o mom psu radilo, svega mi
taman ovako nece morati da plati

A o bahatosti i izivljavanju.. kol'ko puta sam samo video da vozaci vuku zene po 50 metara kojima su tashnu "zaglavili" u vrata jer polazi pre nego sto su putnici ushli/izashli.. i ne jebe 2 posto, cak i kad mu kazesh shta se deshava.. obe strane su bahate
to je uzajamno povratno

gkukolj
-tončica-palončica-

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 16, 2010 11:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zato što su sve ljudske vrijednosti pale ispod svake granice, a o kulturi, odnosno nekulturi da i ne govorimo. Nije to slučaj samo sa autobusima, na žalost, definitivno je društvo otiško k vragu, e tu je problem.

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 17, 2010 10:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam htio da citam ovu vijest...jer sam mislio...
da je neko htio s pitom ( krompisrusom ili bilo kakvom drugom) da udje u bus...
pa mu vozac nije dao... Mr. Green Laughing no dobro, juce mi mozak bas i nije radio...kako treba...
pa sam svasta mislio...ako se to moze tako nazvati....

pas ako je socijalizovan...nije bitno koje je rase...on nece nikoga da napadne...
ne ujeda pas ljude sto ih mrzi ili voli...nego ujeda vlasnik...
ako on zeli da ima psa koji ce nekoga da ujede...imace ga,...
pa bio to pit, ili pekinezer...on ce ujesti nekoga...
znam to dobro...citav zivot...se igram s psima...
i imao sam ih raznih rasa i velicina...i ni jedan nije nikog ugrizao...
a opet, moj komsija ima pekinezera...koji me je dvaput ugrizao...
tj...poderao trenerku...prvi put sam mu oprostio...
a drugi put sam ga bacio u kontejner...i zamalo komsiji razbio glavu...
i rekao mu ako me ovaj njegov pacov jos jednom ujede...
da cu ih obadvojicu zgazit autom...kad niko ne gleda ...

ja znam lika koji ima pita....u kojeg svako ne sme ni pogledati...
a, on je kao bebica...i sincic od tog lika ima svega tri godine...
i spava na psu...bukvalno receno, kad se izigra s njim i izmori...
zaspu obadvojica...jedan kraj drugog...
taj pas nije nikad nikog preplasio rezanjem ili lajanjem a kamoli ugrizao...
i cisto sumnjam da ce nekoga ugristi...
to bi se desilo u slucaju kad bi ga neko tukao ili napao nekog od njegovih ukucana...
tad bi bilo svasta....no tada i ljudi reaguju gore od zivotinja...

s moje tacke gledista....sta ce pas u autobusu...bilo kakve da je rase....
opet, momak je bio fin, i izasao...iz bussa...kad je vozac odbio da vozi njega i psa...
a ovaj mu je onda zgazio psa...tako je mogao i dijete da zgazi...
i da kaze nisam ga vidio...
opravdanje, nije ga video...je stvarno maloumno...
kad bolje razmislim...vjerovatno bih ga i ja pretukao...
i izbusio mu gume ne busu...

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 20, 2010 2:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uhapšen gazda pita koji je batinao šofera

Policija u utorak uhapsila Miloša B. (20), osumnjičenog da je prošlog petka pretukao vozača GSP "Beograd". Batinao šofera, dok je upravljao vozilom.

Beogradska policija je, posle četvorodnevne istrage, u utorak uhapsila Miloša B. (20) sa Karaburme, osumnjičenog da je prošlog petka pretukao vozača Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd"M. Đ. (40), pišu "Novosti".

Posle privođenja, bahati mladić je zadržan u policijskoj stanici gde će ga u sredusaslušati istražni sudija.

Sukob vozača i bahatog mladića dogodio se na okretnici linije "23" na Karaburmi.

Dok se šofer spremao da krene, u autobus je ušao mladić, koji je na povocu vodio psa rase pitbul terijer. Vozač nije želeo da mu dopusti da svog "ljubimca" uvede u vozilo puno putnika i naredio je momku da izađe. Kada ga je izbacio iz autobusa, pas se otrgao sa povoca i podleteo pod točkove. Pas je preživeo ali je povređen.

Prava drama nastaje na sledećoj stanici, u Ulici Marijane Gregoran, gde je razjareni mladić sustigao vozilo i utrčao u autobus.

Pred više od 50 putnika, koji su skamenjeno posmatrali sukob, mladić je počeo da tuče vozača koji je u tom trenutku upravljao autobusom. I pored batina koje je trpeo, M. Đ. je nekako uspeo da vozilo bezbedno zaustavi i otvori vrata.

Pometnju je iskoristio i Miloš B., koji je u trku napustio autobus. U bekstvu je bio sve do utorka.

Šofer je posle tuče prevezen u Urgentni centar, gde su mu, srećom, konstantnovane lakše povrede glave, pišu "Novosti".

(MONDO)

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 20, 2010 5:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

lakse povrede glave...hm...mozda je sad dosao sebi...
pa nece vise gazitri tudje kucne ljubimce...i praviti se lud da ih nije vidio...
magarac jedan matori...

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Hteo s pitom u bus pa prebio vozača Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon