:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Požarevačka policija uhapsila je i podnela krivičnu prijavu protiv Zvonka Ž. (53) iz Požarevca zbog sumnje da je tukao dvojicu dečaka u osnovnoj školi, saopštila je danas policija.
Kako se navodi u saopštenju, Zvonko Ž. je osumnjičen da je tokom časa fizičkog vaspitanja u Osnovnoj školi "Kralj Aleksandar Prvi" napao dvojicu učenika četvrtog razreda.
Dodaje se da je pre toga, petogodišnji sin osumnjičenog izazivao na tuču te učenike.
Pošto su oni to odbili, dečak se požalio ocu da su ga tukli.
Zvonko Ž. je potom došao u dvorište i za vreme časa, dok je učiteljica bila s devojčicama na drugom terenu, šamarao jednog od dečaka i udarao mu glavom o školsku ogradu, nanevši mu telesne povrede, dok je drugog vukao za uši.
Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu predat istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu koji je osumnjičenog nakon saslušanja pustio da se brani sa slobode.
(Beta)
|
|
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
53 pa to su njegovi unuci a on ima dete od 5 godina, katastrofa,nije problem u godinama vec u nezrelosti postupka
|
|
|
|
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
jooooooooj....nije mi jasno kako neko moze biti lud toliko...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Nije on lud, na žalost, nego bezobrazna kukavička budala koja se našla iživljavati na jadnoj djeci...
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|