:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Pijani prebili putnika u metrou i pritom slavili
Troje mladih Britanaca ušli su u metro u Londonu, te su se okomili na tridesetogodišnjaka koji ih je zamolio da se stišaju. Njihovo iživljavanje na putniku snimila je i nadzorna kamera, a kasnije su i sami priznali krivnju. No nisu završili u zatvoru.
Britanci Frederick Doe (25), Michael Tebbutt (24) i Samantha Vander (25) pijani su napali suputnika u metrou, skakali mu po glavi te "slavili" dajući jedno drugom "pet". A 30- godišnjak ih je samo zamolio da se stišaju.
Na sudu u Londonu dobili su po četiri mjeseca uvjetne kazne, 300 sati društveno korisnog rada te žrtvi moraju isplatiti 8.000 kuna odštete.
"Doe i Tebbutt bacili su muškarca na pod i udarali ga rukama i nogama. Vander im se pridružila skačući žrtvi po glavi i tijelu u štiklama i smijući se", ispričala je na sudu detektivka Karina Ghersinich.
Tridesetogodišnjaku u pomoć je priskočio drugi putnik, koji mu je i pomogao da izađe iz vlaka te e pozvao hitnu. Napadnuti ima ozlijeđeno lice i ruke, modrice po tijelu i otekline po leđima.
Cijelu situaciju snimila je nadzorna kamera, a na snimci se može videti kako su se tijekom napada smijali te si čestitali.
Pomahnitala trojka kasnije se sama predala policiji, prenose 24sata.
Danas.hr
16.10.2010.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Ne govorim ja uzalud da su ti mladi ljudi toliko agresivni postali da nisi siguran ni kada mirno prođeš kraj njih ne govoreći ni riječ.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
Britanci Frederick Doe (25), Michael Tebbutt (24) i Samantha Vander (25) pijani su napali suputnika u metrou, skakali mu po glavi te "slavili" dajući jedno drugom "pet". A 30- godišnjak ih je samo zamolio da se stišaju.
ovaj tridesetogodisnjak je jako pametan...nije ni cudo sto je dobio po nosu...
morao se on jedini pravit pametan...eto sad zna...
sledeci put ce gledati svoja posla...
i ovi momci po meni nisu krivi uopste...sto su njega razbili...
ako se bunio sto su bili glasni...
mislim, gdje je tu logika...skakali covjeku po glavi a on ih kao zamolio da se stisaju...
smeta mu galama...a ne sto skacu nekome po glavi...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
On ih je zamolio da se stišaju prije nego što su huligani počeli da mu skaču po glavi. Koliko ja vidim na početku teksta. Jel' to razlog da ubiju boga u njemu? Ma dajte, molim vas više. Te neiživljene budale će to uraditi i na običan pogled koji se čak i ne odnosi na njih. Sve su to oni koje bi trebalo dobro nalupati negdje u podrumu. Huligani i idioti. Tako će razbiti i neko djete, slabije od sebe. Ne mogu da ih branim, niti želim Mišljenja sam da sa tom omladinom nešto opasno nije u redu i gotovo. I kako braniti nekoga ko je prebio čovjeka. Trebam li biti na strani nasilja a ne čovjeka koji je pristojno zamolio da se malo stišaju. Zar je to razlog da se iživljavaju? Daj, molim te. Pa nije pucao u njih, pobogu!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
aha..ja sam mislio da su skakali nekome po glavi...
a on ih zamolio, da ne galame...jbg...tek sam bio ust'o...
a nisam bas bistar, kad tek ustanem...
ali...sta ja znam...on nije ovlasten, da bilo kome govori,
dal taj sme da galami ili ne...
logicno je...i mene bi neko isut'o...da idem po ulici i da govorim ljudima da sute...
trebao je pozvati policiju...komunalnu...da izmjere glasnocu...
pa ako je to preglasno...da ih oni opomenu...
a ne on da radi posao za koji nije strucan...
i zato je i dobio po nosu...
a pre svega...mozda ljudi nisu galamili uopste...nego je on neka prznica...
pa mu sve smeta...sta ce...jadna omladina...morali su ga isutat...
ustvari sta njega briga sta neko drugi radi...
ako nisu nikoga dirali, nego samo pjevali ili galamili...
ne vidim razlog...da ih on provocira...
on je izazvao incident...i njega bi trebalo optuziti... za izazivanje nereda...
a njih, sto su podlegli provokacijama i sto su ga prebili...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Generacijo, Bobak se s tobom zayevava
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|