Film "Paranormalna aktivnost 2" koji u domaće bioskope stiže 2. decembra, za prvi vikend prikazivanja u američkim bioskopima zaradio četrdeset miliona dolara.
Zarada koju je film ostvario predstavlja najbolje otvaranje svih vremena jednog horor filma, koji za temu ima paranormalne pojave i natprirodna dešavanja.
Pre "Paranormalne aktivnosti" rekord su držali "Veštica iz Blera", potom "Kletva", a onda i "Cloverfield".
Zašto je ovaj film izazvao tako burne reakcije publike, saznaćete 2. decembra kada je zakazana premijera filma.
Do tada, pogledajte trejler.
(MONDO)
aureliano ♣ El Capitán ♠
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
Ne ocekujem da ce nastavak biti puno manje imbecilan od svojeg imbecilnog originala...
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
Bobak_BL * Domaci Lazov *
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
ja ne shvatam ljude koji mogu to gledati...
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Marjan84 Dobro upućeni član
Godine: 40
Datum registracije: 03 Feb 2008 Poruke: 511 Mesto: Izmedju pakla i raja "KingCity"
Film je cista komercijala, ko veruje u njihova sranja neka gleda ali ja sam prvi deo gledao nekih 15 minuta i onda sam SHIFT+DEL u kantu!!! Cisto smece od filma!
_________________ "The brightest lights in the darkest nighT"
.:.MARJAN.:.
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma