:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Tetovirao si oči
Tattoo frik, poznatiji kao ljudska šahovnica, svoju je opsesiju tetoviranja podigao na novu razinu, tetovirajući bjeloočnice.
Matt Gone iz Portlanda u Oregonu može se pohvaliti činjenicom da je 98 posto njegovog tijela prekriveno tetovažama, a sada su mu tetovirane čak i oči, jedno u plavoj, a drugo u zelenoj boji. Tu vrlo rizičnu 'operaciju' Matt je napravio sam samcat u svojoj kući.
'Proveo sam testiranje koje je bilo uspješno, a morao sam i preuzeti rizik. Radio sam to već puno puta. Nisam lud i imam puno iskustva. Tetoviran sam u različite boje jer nastojim prikriti tjelesne mane koje imam od rođenja', rekao je Matt Gone za televiziju Fox12.
Gonea, koji se tetovira već 20 godina, liječnici upozoravaju kako bi njegov najnoviji bizarni postupak mogao dovesti do ozbiljne infekcije očiju te do sljepila.
dnevnik.hr
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Nisu ni sve budale iste.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
ufff...sto bi ja sve ove tetovaze s njega zgulio brusilicom...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Predlažem mu da vežba na balonima.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|