:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Jedan njujorški mesar napravio je svoju verziju haljine Lady Gage, a cena je "prava sitnica" - 100.000 dolara.
Haljina od mesa, slična onoj koju je Lady Gaga nosila na dodeli MTV nagrada, deo je stalne ponude u njujorškoj mesari "Old Homestead Steakhouse".
"Ova haljina je napravljena od najboljeg mesa, za razliku od Gagine koja je napravljena od najjeftinijeg. Cena nije previsoka ako se uzme u obzir kvalitet i količina mesa koje je dovoljna za šest meseci, ako ga držite u zamrzivaču", kaže mesar Mark Šeri.
On dodaje da još uvek nije imao ni jednu porudžbinu, ali će sigurno već neko da se "odvaži" jer je upravo "haljina od živog mesa" na Internetu najtraženiji kostim za predstojeću Noć veštica.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
Ova haljina je napravljena od najboljeg mesa, za razliku od Gagine koja je napravljena od najjeftinijeg.
Cena nije previsoka ako se uzme u obzir kvalitet i količina mesa koje je dovoljna za šest meseci,
ako ga držite u zamrzivaču", kaže mesar Mark Šeri.
moze neko pametan, ako ima takvih... da mi pojasni ovo...
100 000 $...????
i od cega je to meso, tako kvalitetno...od koje zivotinje...od jetija...ili jednoroga...
zmaja nekog...godzile...???
ovo je meni bizarno....haljina od mesa...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|