:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Lavovi su izujedali na smrt turistu koji se tuširao ispod jednog drveta u safari kampu na severozapadu Zimbabvea, saopštila je zimbabveanska policija.
Zimbabveanski biznismen Piter Džon Everšed (59) kampovao je sa suprugom i drugim turistima u kampu Čitake u Makuti, 300 kilometara zapadno od Hararea.
Lavovi su ga napali uveče dok se tuširao na otvorenom. On je počeo da doziva u pomoć i ostali turisti su dotrčali, pokušavajući da oteraju životinje svetlom iz baterijskih lampi.
Predatore je, na kraju, uspeo da otera menadžer safarija Stiven Pop pucanjem u vazduh, ali Everšed je već bio mrtav pošto su mu lavovi pregrizli grlo, javio je Rojters.
(agencije/MONDO)
|
|
|
|
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
Lavovi su ga napali uveče dok se tuširao na otvorenom. On je počeo da doziva u pomoć i ostali turisti su dotrčali, pokušavajući da oteraju životinje svetlom iz baterijskih lampi.
trebali su im reci... pisss...
zafrkani su ti lavovi...ne moze se covjek od njih s mirom tusirati...
ja sam jednom zamalo nastrad'o, od lavova na tusiranju...
bio sam na nekoj promociji lava...i tako se usik'o,
kad sam us'o u kadu nisam znao izac.....pola sata, iz nje...
i plus sam se gadno odvalio u koljeno, kad sam se slomio u kadi... a bili su mali lavovi u pitanju...
mogu mislit kaki su ovi veliki....
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Bobak_BL je napisao/la sledeće: | bili su mali lavovi u pitanju...
mogu mislit kaki su ovi veliki....  |
Mali lavovi od 0.33?
Kako tek oni od 0.5 tuku?
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Šta se uopšte imaju tuširati na lavljoj teritoriji, tj. na safariju? Tamo treba da smrde i uklope se u sredinu. I onda životinje krive, a ovi pametni jer su željeli da glume čistunce? Bože blagi, ljudima se nikad dovoljno načuditi.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|