:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Muškarac iz Pensilvanije pokušao da ukrade ženske cipele iz jedne radnje tako što ih je obuo i krenuo da "nabada" ka izlazu...
Protiv Kajla Džejmsa Ekmana (22) iz Lankastera u Pensilvaniji, biće podignuta optužnica za krađu jer je pokušao da ukrade par cipela iz jedne prodavnice obuće.
Kradljivac je imao genijalan plan - kako neprimećeno ukrasti cipele iz prodavnice nego obuti ih i opušteno napustiti "mesto zločina"...
Plan bi uspeo da Kajl nije pokušao da ugrade ženske cipele sa visokim potpeticama. Kradljivac je uspeo da obuje cipele, spakuje svoje u kesu i izađe par metara iz radnje, pre nego što su prodavci i obezbeđenje primetili da "čudno hoda".
Policija je ubrzo uhapsila lopova na štiklama i određena mu je kaucija od 50.000 dolara.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
znam ja mnogo "lopova" na stiklama...
samo nisu ovako maloumni, i nisu muskarci....
posto muskarci koji nose stikle...ne idu blizu mene...i to im je pametno...
jer sam pravo zayeban... kad se nazivciram i poludim...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Koja budala. Pa hod u štiklama je vještina pravih žena, samo što to mnoge ne žele na žalost da priznaju, ali muškarci će znati o čemu govorim.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|