:: |
| Autor |
Poruka |
don_alen Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Maj 2008 Poruke: 31

|
|
Strasne vijesti dolaze iz Hrvatske...
Marin Colak je moj dobar poznanik, al ovo definitivno mu u zivotu nije trebalo...
Prema izvješću karlovačke Policijske uprave, do nesreće je došlo u 12,15 sati na drugom kilometru autoceste, kod čvora Bosiljevo II. Osobni automobil koji je sletio s ceste u potpunosti je izgorio, a hitna medicinska pomoć iz Karlovca potvrdila je da je jedna ozlijeđena osoba prevezena u karlovačku Opću bolnicu.
Kako neslužbeno doznajemo, za upravljačem Ferrarija bio je naš automobilist Marin Čolak, koji je ozlijeđen i prebačen je u karlovačku bolnicu. Njegova suvozačica na mjestu je poginula.
Čolak je smješten na kirurški odjel, stabilno je te je hospitaliziran radi promatranja.
Došlo do kontakta s drugim automobilom?
Uzrok izlijetanja još se utvrđuje očevidom. No, prema pisanju Jutarnjeg lista, moguće je da je Čolakov Ferrari prije izlijetanja imao kontakt sa sportskim Nissanom, koji se zaustavio 150 metara od mjesta nesreće. Za volanom Nissana, prema pisanju Jutarnjeg, također je bio jedan automobilist. List piše kako je indikativno da su tijekom očevida svi njegovi sudionici (državni odvjetnik, istražni sudac, policija) promatrali i nešto pokazivali na prednjem desnom kotaču spomenutog Nissana.
Očevici tvrde da je Ferrari nakon udara s Nissanom letio 70 metara i snažno udario u tlo izvan autoceste, prilikom čega je Čolak, koji nije bio vezan ispao iz automobila. Nesretna djevojka je navodno bila vezana i zarobljena u u automobilu koji se zapalio, piše Jutarnji.
Izvor: Dnevnik.hr
|
_________________ ... Da sam kralj pozvao bi slugu da iz srca iznese svu tugu... |
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Cura koja je poginula zove se Ivana Obad. Lijepa, Dubrovcanka. A ovaj napuhanko treba za ovo ici u zatvor. Treba mu se suditi za ubojstvo. Taj Marin je kretencina zbog koje je izgubljen jedan mladi zivot!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Kada neki kreten ima novca a nema pameti uvek se tako nesto desi,steta za curu ,ali se pitam staje trazila sa takvim likom?ostavlja samo prostora da pomislim da je bila sponzorusa
|
|
|
| |
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
citat...aureliano...Cura koja je poginula zove se Ivana Obad. Lijepa, Dubrovcanka. A ovaj napuhanko treba za ovo ici u zatvor. Treba mu se suditi za ubojstvo. Taj Marin je kretencina zbog koje je izgubljen jedan mladi zivot!
nema se sta vise dodati...mada bih imao...da kazem svasta...
no jednostavno ne mogu...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Tipicno za Ferrari.. a shto se profi vozaca generalno tice, koji vole da voze brze nego shto treba.. to bi bilo isto k'o kad bi pandur izvukao pishtolj i poceo da puca oko sebe, onako u prazno - proshao je obuku, to mu je pos'o i zna shta radi.. ne bi gadjao svesno u druge, al' nikad ne znash shta mozesh pogoditi.. isto je tako i sa kolima/motorima, za sve postoji svoje mesto i nacin..
a shto se nje tice.. znala je sa kim seda u auto
da je da bila u drugom automobilu pa da je poginula zato shto se on skucao u nju, ni krivu ni duzno, druga bi prica bila, ovako..
|
|
| |
|
 |

|

|
|
Ferrari nema nista veze s time, niti novac... Svako na ovom svijetu koji ima viska novca kupio bi se Ferrari ili Laborgini rado, a svi znamo da to nisu auti koji ce se vozit po propisima, jer oni su tako zvani "Rule Brakeri"
Al nelogicno mi je da je vozio brzo, inace je to davno prevazisao... dobio je taj ferrari sa 18. I kad sam ga god vidio normalno je vozio... Al dobro moguce da se htio dokazat, ni stari mu nije bas nista drukciji od njega, cesto se napije pa izvrne nekom ogradu sa q7... hahah
|
_________________ ... Da sam kralj pozvao bi slugu da iz srca iznese svu tugu... |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Tipicno za Ferrari i Lambo je da se zapali prilikom sudara. ^
na to sam mislio..
|
|
| |
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
tipicno je da je on magarac koji je ubio...ovu djevojku...
cuj neces voziti po propisima...nego po cemu ces voziti...
po svojim nekim propisima...pa dobro...ne moras ti voziti...po propisima...
al' barem bi trebao odgovarati po propisima...zato sto krsis propise...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
| |
|
 |

|

|
|
Pa i odgovarat ce izgleda za ubojstvo u prometnoj nesreci... ceka ga 3-5 godina zatvora zbog toga, a posto je on mediski popracena osoba mogao bi dobit maksimalnu kaznu...
Moze on vozit i po propisima a i krsit propise, al ja kad krsim propise uvjek sam sam... zasto da imam na dusi nekoga zbog mog ludila... sve je to dokaz tvoga karaktera... to se mozda htio dokazat pred tom curom, al inace da je bio npr s nekim frendom nebi se ganjao... Jer je ovako mislio da je najbrzi na cesti pa da to pokaze curi toj...
Iskreno zao mi je cure... cura je prekrasna i pametna... daleko od toga da je sponzorusa, isla je samo do rijeke pa ce valjda od tamo krenut za dubrovnik gdje i zivi...
|
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
| don_alen je napisao/la sledeće: | Pa i odgovarat ce izgleda za ubojstvo u prometnoj nesreci... ceka ga 3-5 godina zatvora zbog toga, a posto je on mediski popracena osoba mogao bi dobit maksimalnu kaznu...
|
Trebalo bi biti barem 30-50 godina ali dojma sam da ce se prokleti "tatin sinek" provuci jer mu tata ima veza i vezica. No nema veze, stici ce ga zasluzena kazna kad tad!
| don_alen je napisao/la sledeće: | | al ja kad krsim propise uvjek sam sam... zasto da imam na dusi nekoga zbog mog ludila... |
Nikad nisi sam. Mozda nemas nikog sa sobom u autu ali tu su drugi oko tebe, u drugim kolima, pa pjesaci itd... tak da nikad nisi sam, ako krsis propise - ubit lako mozes nekog ni krivog ni duznog...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |

|

|
|
Tako je ...
A vidi njegov stari nije sto je bio prije Deficit je njemu veliki, nema izvlacenja... Silne milione oni su ostavili na utrkama, jbg nema sada vise tako lako izvlacenja... 5 godina mu negine, al porota ce trazit vise... samo sto ga nece osudit na vise...
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|