:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Ali ne "meso" u miniću, na štiklama ili uzanim pantalonama, već pravo meso, pečeno, koje može da se pojede, tvrde kanadski istraživači.
Psiholog Frenk Kačanof sa Univerziteta Mekgil priznao je, u izjavi za agenciju AP, da je bio iznenađen rezultatima studije koja je nedavno predstavljena na jednom naučnom simpozijumu.
Kačanof je angažovao 82 volontera sa zadatkom da kazne osobu koja čita tekst svaki put kada pogreši tako što će joj puštati zvuke različitog intenziteta dok oni sami razvrstavaju fotografije od kojih su na pojedinim bili prikazani odresci mesa.
U početku, istraživači su mislili da će fotografije s mesom izazvati nelagodu kod osobe koja ih posmatra, ali desilo se suprotno.
Nakon izvesnog vremena, Kačanof je zaključio da je njihova reakcija sasvim logična, jer fotografije mesa asociraju na obrok u krugu porodice ili u društvu.
(Tanjug)
|
|
|
|
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
Ali ne "meso" u miniću, na štiklama ili uzanim pantalonama, već pravo meso, pečeno, koje može da se pojede, tvrde kanadski istraživači.
sve zavisi kakav je muskarac u pitanju...
neko voli kravetinu, svinjetinu, ovcetinu, jagnjetinu, piletinu...
ja nekako ne volim mrtve zivotinje da jedem... niti bilo sta drugo da im radim
ako moram , nije problem...mogu malo da ih jedem...a ne da ih...
ja sam onaj kojeg smiruje, meso na stiklama, minicama,
uskom dzinsu..a najbolje se smirim,
kada to meso nema nista na sebi od odjevnih predmeta...
"taki" smo mi "bosanci" zene su nas bensedin...a ne curetina... i losetina:roll:
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
A ja ja ja ja, mene dobar steak smiri toliko da zaspim...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Nisam muškarac, valjda...ali što mene meso smiri, ne bi vjerovali.Od travuljine se nikako ne osjećam dobro, šta mogu, takva mi krvna grupa!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
ne konzumiras pravu travuljinu...
mene siri travuljina...
a to meso, sto tebe smiri...koje je vrste...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|