www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ubila dvoje, pa se bacila sa mosta
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 13, 2010 6:48 pm    Naslov poruke: Ubila dvoje, pa se bacila sa mosta Na vrh strane Na dno strane

Jedna žena ubila je danas popodne devojku i muškarca u restoranu "Madera" u Beogradu, a potom skočila sa Brankovog mosta. Policija traga za njom.

Ženska osoba starosti oko 20 godina ubijena je danas u beogradskom restoranu "Madera", a muškarac star oko 50 godina preminuo je u bolnici, gde je neuspešno pokušana reanimacija..

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je večeras da je nepoznata ženska osoba ispalila više hitaca iz pištolja u pravcu LJ.D. (1952) i M.D. (1989).

M.D. je od zadobijenih povreda preminula na mestu događaja, a LJ.D. je prevezen u Urgentni centar, gde je pokušana reanimacija. Međutim, on je preminuo u Urgentnom centru.

U toku je potraga za nepoznatom ženskom osobom starosti oko pedeset godina, osumnjičenom za dvostruko ubistvo, piše u saopštenju.

Ta ženska osoba je, oko 17.15 časova, u restoranu "Madera" u Bulevaru Kralja Aleksandra 43 u Beogradu, ispalila više hitaca iz pištolja u pravcu LJ.D. (1952) i M.D. (1989).

Beogradski mediji tvrde da je dvostruko ubistvo izvršila Ljiljana Mitić "Biba". Ona je ubila bivšeg muža Ljubomira Dapčevića i njegovu 21-godišnju kćerku Milicu.

Milica je ubijena u restoranu, a Ljubomir Dapčević je preminuo u Urgentnom centru. Njih troje su, kako tvrde beogradski mediji, imali svađu u restoranu "Madera" i potom su krenuli da izađu iz restorana, da bi odjednom žena potegla pištolj i pucala na devojku i muškarca.

Milica Dapčević je upucana sa dva hica u glavu i na mestu je ostala mrtva, dok je u Ljubomira ispaljen jedan hitac.

Žena je, tvrde mediji, potom otišla do Brankovog mosta i skočila, a rečna policija traga za njenim telom.

(MONDO)

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 13, 2010 8:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bolesnici svuda po ovoj zemlji

anchi22

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 14, 2010 5:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Žena, dvostruki ubica u teškom stanju

Žena koja je pronađena u reci kod Pančevačkog mosta u Beogradu, a koja je osumnjičena za dvostruko ubistvo kod "Madere" u teškom je stanju i zbrinuta je na odeljenju intenzivne nege u Urgentnom centru.

Žena koja je verovatno skočila sa Brankovog mosta bila je, prema rečima portparola Kliničkog centra Srbije Draga Jovanovića, pri prijemu u urgentni centar bez svesti, sa hipotermijom odnosno sniženom telesnom temepraturom i nagutana vode.

Portparolka Hitne pomoći doktorka Nada Macura je u subotu uveče rekla Tanjugu da je žena starosti oko 50 godina pronađena kod splava "Konoba".

Macura je rekla da je ta žena bila u svesnom stanju i sa stabilnim vitalnim funkcijama.

Elektronski mediji su javili ranije da je policija dobila dojavu da je ženska osoba, skočila sa Brankovog mosta u reku Savu.

Prema opisu očevidaca, ta žena odgovara izgledu osumnjičene za ubistvo dve osobe ispred beogradskog restorana "Madera" ranije u subotu. Da se radi o ženi koja je izvršila dvostruko ubistvo kod "Madere" potvrdio je i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

On je danas izjavio da je po prvim rezultatima istrage motiv dvostrukog ubistva - neraščišćeni porodični odnosi vezani za smrt sina žene osumnjičene za sinoćno ubistvo svog bivšeg supruga i njegove ćerke.

U slučaju dvostrukog ubistva u beogradskom restoranu "Madera" reč je o porodičnoj tragediji, a žena osumnjičena za to krivično delo nalazi se na reanimaciji u Urgentnom centru, rekao je Dačić novinarima u Kraljevu.

Teška porodična tragedija dogodila se ispred "Madere", kada je, za sada, nepoznata ženska osoba pucala u oca i njegovu ćerku, Lj.D. (58) i M.D. (21).

Prema saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP)-a, M.D. je preminula na licu mesta, dok je Lj.D. prevezen u Urgentni centar, gde je pokušana reanimacija, ali bez uspeha.

U njih je, kako se navodi, oko 17.15 sati više hitaca ispalila ženska osoba.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičena za ovo ubistvo je bivša supruga preminulog Lj.D.

U ovom trenuku, međutim, nije moguće potvrditi bilo kakvu povezanost između ova dva događaja.

(agencije/MONDO)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 14, 2010 7:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljudi moji, kada čovjek ovako nešto pročita, prosto se pita nije li vrijeme da svijet ovakav kakav je prestane da postoji.

anchi22

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2010 3:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Žena dvostruki ubica ostavila pismo

"Hoću da me sahranite... I da mi u kovčeg stavite stvari moga sina, da mu ponesem", napisala je u oproštajnom pismu Ljiljana Mitić (50) koja je ubila bivšeg supruga i njegovu ćerku. Ona je i dalje životno ugrožena.

Ljiljana je u subotu uveče hicima iz pištolja ubila bivšeg supruga i pastorku ispred restorana "Madera" na Tašmajdanu, a zatim 45 minuta kasnije skočila sa Brankovog mosta i preživela pad.

Oproštajno pismo, u kome najavljuje zločin, nađeno je u njenom stanu nekoliko sati nakon stravičnog zločina koji je, kako tvrde komšije, izvršen na godišnjicu smrti Ljiljaninog sina.

Ljiljana se prekjuče oko 17 sati našla sa bivšim suprugom Ljubomirom Dapčevićem (58) i njegovom ćerkom Milicom (21) u restoranu "Madera" u Tašmajdanskom parku.

Nakon svađe, izašla je ispred restorana i čekala Ljubomira i Milicu. Kad su izašli, oko 17.30 sati, izvadila je pištolj i prvo pucala Ljubomiru u glavu, a zatim je sa dva hica usmrtila Milicu.

Od posledica ranjavanja Milica je na mestu preminula, dok je Ljubomir podlegao povredama u kolima Hitne pomoći na puta za Urgentni centar. Ceo događaj snimile su sigurnosne kamere restorana.

Nakon zločina Ljiljana je pobegla u pravcu crkve Svetog Marka i popela se na skelu koja obezbeđuje radove na fasadi kako bi skočila na beton, ali je videvši policajce odustala.

Ljiljana je sledećih 45 minuta izbegavala policijske patrole i stigla na Brankov most, popela se na ogradu i skočila u Savu.

Oko 19.15 sati ribar Ivan Andrejević začuo je jauke i pronašao Ljiljanu kod pristaništa. Pošto nije mogao sam da je izvuče iz vode, u pomoć je pozvao Renata Grbića, ribara koji je poznat po tome što iz Dunava spasava samoubice.

Ljiljana je u kritičnom stanju na odeljenju intenzivne nege u Urgentnom centru i obezbeđuje je policija., piše "Blic".

Kako je danas izjavio portparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanovića žena je u nesveti, u teškom stanju i životno ugrožena.

(MONDO)

anchi22

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2010 4:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikome nije jasno kako je Ljiljana Mitić preživela u hladnoj vodi

Ljiljana Mitić (50), osumnjičena da je hicima iz pištolja ubila bivšeg supruga i pastorku, nalazi se u kritičnom stanju posle skoka sa Brankovog mosta i boravka oko 45 minuta u hladnoj vodi.

- Ona je u teškom stanju i životno je ugrožena zbog boravka u hladnoj vodi. Nema unutrašnja krvarenja ili povrede od skoka s mosta. Od kada je primljena ona je bez svesti. Smeštena je na odeljenju intenzivne nege. Nikome nije jasno kako je tako dugo uspela da bude u vodi - kažu za "Blic" u Urgentnom centru.

Nakon što je hicima iz pištolja ubila bivšeg supruga Ljubomira Dapčevića (58) i njegovu ćerku Milicu (21) ispred restorana "Madera" u 17.30, sat vremena kasnije je skočila sa Brankovog mosta.

Oko 45 minuta kasnije i oko pet kilometara dalje, kod Pančevačkog mosta iz reke su je izvadili Ivan Andrejević i Renato Grbić. Ona je tada bila u nesvesnom stanju.

Dvojici spasilaca takođe nije bilo jasno kako je uspela da prepliva pet kilometara u hladnoj vodi, u mrklom mraku, i na prometnom plovnom putu. Grbić je rekao za "Blic" da su zakasnili samo deset minuta, ona bi se udavila.

Ljudski je bilo da je spasemo

- Dok sam čamcem išao ka pristaništu, kako bih pomogao Ivanu da izvuče ženu iz vode, kao da sam znao da je to osoba za koju sam nekoliko minuta ranije čuo da je ubila dvoje ljudi. Ipak, to ni trunku nije uticalo na mene da li da joj pomognem - priča Renato Grbić (49), koji je iz Dunava izvukao Ljiljanu Mitić.

Malo manje od dva sata prošlo je od kada je Ljiljana ubila muža i njegovu ćerku do trenutka kad ju je u hladnom Dunavu pronašao ribar Ivan Andrejević. Nakon nekoliko bezuspešnih pokušaja da je ubaci u čamac, odlučio je da pozove Renata Grbića, ribara koji je iz Dunava do tada izvukao 21 samoubicu.

- Sedeo sam u restoranu i slušao vesti. Pola sata nakon što sam čuo za ubistvo, zazvonio mi je mobilni. Ribar Ivan me hitno pozvao da dođem i da mu pomognem da spase ženu koja se davi. Kockice su mi se sklopile i bilo mi je jasno da se radi o vinovniku zločina - priča Renato Grbić.

Ovo spasavanje za Renata bilo je po nečemu posebno u odnosu na svako prethodno. Nikom nije jasno kako je Ljiljana uspela da od Brankovog mosta dopliva do Pančevačkog.

- To je pet kilometara u hladnoj vodi, po mrklom mraku. Uz to, to je trasa plovnog puta, što znači da je prošla pored desetine tankera, brodova, i nemoguće je da je bujica nije odvukla na dno, sa tim bi se teško izborili i iskusni plivači. Mi smo stigli u poslednjem trenutku, samo joj je glava bila iznad površine. Da smo deset minuta zakasnili, udavila bi se. Šta god da je uradila, nama je drago da smo je spasli, to je ljudski, a o njenoj sudbini dalje neka odlučuje policija i sud - dodaje Renato, kom je Ljiljana 22. osoba koju je spasao od sigurne smrti.

(Blic)

anchi22

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 21, 2010 5:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Preminula žena, dvostruki ubica

U beogradskom Urgentnom centru noćas je umrla Ljiljana Mitić, koja je prošle subote ispred restorana "Madera" u centru Beograda ubila bivšeg muža Ljubomira Dapčevića i njegovu ćerku Milicu, navodi se na sajtu lista "Blic".

Ljiljana Mitić bila je u veoma lošem stanju i gotovo stalno bez svesti od kada je primljena na Odeljenje Intenzivne nege u Urgentnom centru.

Ona je umrla, noćas oko dva časa, od posledica hipotermije izazvane niskom temperaturom, pošto je više od 45 minuta provela u hladnoj vodi od Brankovog mosta do Pančevačkog mosta, gde je izvučena iz Dunava.

Ljiljana Mitić posvađala se sa bivšim mužem Ljubomirom Dapčevićem (58) i zatim ispred "Madere" sa više hitaca ubila njega i njegovu ćerku Milicu (21).

Pobegla je sa lica mesta i skočila sa Brankovog mosta u Savu, ali je preživela i ribari su je izvukli iz Dunava kod Pančevačkog mosta, podseća "Blic".

(MONDO)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 21, 2010 9:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljudi, možda ću ogriješiti dušu, doduše, ne bi mi bio prvi put, ali bolje je što je preminula, sa tom ženom nešto opasno nije bilo u redu. Ljudski je bilo spasiti, sa tim se slažem, život je život, ali neko je drugi, odlučio za njenu smrt.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Ubila dvoje, pa se bacila sa mosta Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon