:: |
Autor |
Poruka |
FANATIC-NS PARTY MAN

|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 979 Mesto: Novi Sad

|
|
Ja obozavam da u misionarskoj pozi budem zestok i ponekad mozda malo grub,ali iznad svega obozavam kada zarije svoje dugacke nokte u moja ledja i pocne divlje da me grebe.Tada odlepim.
|
|
|
|
|
 |
Roberto-NS Žderonja

|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519

|
|
volim kada me devojka uhvati za guzu dok sam na njoj i da me prisloni uz svoje telo onako naglo! Cesto se ljubim sa devojkom u toku sexa...to obozavam,ali neke devojke to bas i ne vole smrc....ali sta sad! Ima brdo stvari jos.....ali dosta sam otkrio,ostatak se cuva za drugacije okolnosti.
|
|
|
|
|
 |
Malena021 Iskusni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 924 Mesto: Novi Sad

|
|
Volim da se ljubim...da ga scepam za guzu... ugrizem za zadnji (ledjni) deo vrata, al ne prejako i obozavam kad on to meni uradi....
|
|
|
|
|
 |
D-S-L Dobro upućeni član

|
Godine: 49
Datum registracije: 18 Sep 2003 Poruke: 595 Mesto: Mnchen

|
|
juhhhhuuuuuu koja tema ali hajde ako se o tome pita.......
volim kad se devojka eroticno skida , kad legne preko mene i pocne da ga uzme u usta i ja nju sa jezikom lizem.......
kad po celoj kuci probamo sexualne praktike .
Obozavam sex i napolju ......
Ili jos bolje kad smo skroz znojavi od jeb..... kako onda tela se klizu ... juh sad moram da prestanem ili ce mi da popuca short.......
|
|
 |
rouzvel Prijatelj foruma

|
Godine: 67
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 5310 Mesto: Beograd

|
|
E ja svašta volim, to moram da priznam, ali ne volim gužvu, tu zna da se mnogo zabušava a ja zabušante ne volim
|
_________________ istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda! |
|
|
|
 |
melamela Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 49
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 14

|
|
ako počnem pisati što volim raditi i da mi se radi....neće biti dovoljno mjesta ovdje....
|
|
|
|
|
 |
vadio si eksere Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 54
Datum registracije: 20 Avg 2004 Poruke: 29

|
|
Pa nisam ti ja baš neki preterani ljubitelj sexa... Onako... Volim oral, klasično, anal, masturbaciju, sado-mazo, lesbo, swinger sex, grupni sex, vibratore, cybersex, sexy chat, voajerizam, egzibicionizam, marksizam...
|
|
|
|
|
 |
the_cica Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 3520 Mesto: kragujevac

|
|
ne volim anal, `spenk mi baby` i igrarije tog tipa(-bas mi je bezveze)...sex u kolima
volim poljupce tokom sexa, da cujem partnera,da dugo traje..poneki ugriz...
|
_________________ ....otvorim nebo lako
kad pozelim to...... |
|
|
|
 |
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641

|
|
FANATIC-NS je napisao/la sledeće: | Ja obozavam da u misionarskoj pozi budem zestok i ponekad mozda malo grub,ali iznad svega obozavam kada zarije svoje dugacke nokte u moja ledja i pocne divlje da me grebe.Tada odlepim. |
Nevolim mlitav sex,volim da sam aktivna u toku sexa,jako mi je bitna predigra...
Obozavam da u toku sex-a muskarca gledam u oci,da ga grebem po guzi i butinama,volim da me muskarac u sexu uhvati za kosu malo jace to me pali...
obozavam da experimentisem u sexu,volim pomalo grub sex...
PS.Nepostoji nemoguce
|
|
|
|
|
 |
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354

|
|
da jase na meni .... to je ludo dobro. da mi gricne usnu
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
 |
Savior Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 06 Okt 2004 Poruke: 3316

|
|
Ja volim sve u Sexu samo da me ne tuce i da se ne popisa na mene inace sve ok
|
|
|
|
|
 |
tajanstvena Veštica

|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Dec 2004 Poruke: 3820 Mesto: novi sad

|
|
kad me vrhovima prstiju dodiruje po stomaku i kad me cvrsto drzi za kukove...mmmmm....
|
_________________ LJUBAV SE RADJA IZ VERE, ZIVI OD NADE, UMIRE OD MILOSTINJE... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|