U dvoboju mačke i krokodila, gotovo niko ne bi poverovao da bi mačka mogla da izvuče živu glavu pred nasrtajima opasnog gmizavca, a tek dvojice, ali...
Jedna domaća maca je pokazala da i krokodili umeju da ustuknu kada im se pokažu zubi.
Posle samo par minuta, uspela je da otera krokodila u vodu, ali njemu nije dugo trebalo da se vrati - sa pojačanjem.
Ipak, neustrašivoj mački ni to nije predstavljalo problem da bi sačuvala svoju teritoriju, pa je posle manje od minut "borbe" oterala obojicu.
Mačke, naime, ne vole da im se iko "širi" po teritoriji i to uljezima, pa bili oni i nekoliko puta veći od nje, jasno stavljaju do znanja.
(MONDO)
D@cha Prijatelj foruma
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla
jadni gatori
Bobak_BL * Domaci Lazov *
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
gdje je ta macka...da joj se ja rasirim po teritoriji...
da je bacim u tu baru...da vidim sta ce onda...
jadne krokodile maltretira...
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
E jesam se nasmijala, mačka je haos, koja napast! Ma, mačke su čudo, uvijek to govorim.
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma