Da vežete pertle, izduvate nos, otkucate kratak SMS… Ali verovatno ne i da složite Rubikovu kocku.
Australijski tinejdžer Feliks Zemdeks uspeva da složi Rubikovu kocku za tačno 6,77 sekundi, što ga čini najbržim "magom" ove slagalice na svetu.
Zemdeks je svoje umeće demonstrirao nedavno u Melburnu, na manifestaciji "Dan kocke 2010".
Pogledajte.
(MONDO)
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
Godine: 41
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
Ovaj moj to moze za ispod 5 minuta, a meni bi trebao citav zivot
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."*
Bobak_BL * Domaci Lazov *
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
pa ja recimo mogu da napravim svasta za sedam sekundi...
naprimer sto neko ne moze za zivot cijeli....
takvo njesra mogu napraviti...
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Bobak jeste u pravu, šta sam ja sve bila u stanju da učinim za tako kratko vrijeme, sad ni sama ne mogu vjerovat, ali kako je ovdje riječ o Rubikovoj kocki koju ni u popularno vrijeme nisam uspjela da složim za pola dana dvije ili tri strane, svaka čast! Skidam kapu.
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
aureliano ♣ El Capitán ♠
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
Znam za neke koji zeni mogu napraviti dijete za manje od sedm sekundi... E, to je vec nesto
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
Bobak_BL * Domaci Lazov *
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
aureliano je napisao/la sledeće:
Znam za neke koji zeni mogu napraviti dijete za manje od sedm sekundi... E, to je vec nesto
e to je umjetnost...
btw...sto se tice kocke...stvar je u tome da je treba sloziti milion puta,
da bi provalio sve seme...i jos toliko, da bi ih zapamtio...
ovo djete maltretiraju roditelji...da bi oborili nekakav rekord...
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
D@cha Prijatelj foruma
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma