:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Srpski imigrant Branko Nenadić osuđen je u Amondu, američkoj državi Indijana na 15 meseci zatvora zbog krađe alata i tehničke robe proizvođača “Louz” u ukupnoj vrednosti od gotovo 70.000 dolara.
Prema tvrdnjama suda, Nenadić (27) je proizvodio lažne barkodove kako bi u stotinak prodavnica širom Amerike kupovao motorne testere, slavine i drugu robu po nižim cenama.
Srbin na privremenom radu u gradu Šerervilu plaćao je na automatskim kasama, a zatim sa proizvoda skidao nalepnice sa barkodom i vraćao ih prodavcu, pri čemu mu je isplaćivana njihova prava cena.
U dogovoru sa tužiocima, Nenadić je na suđenju priznao krivicu i izvinio se preko prevodioca.
Njegov advokat Vilijam Padula kaže da Nenadić živi u SAD gotovo deset godina i da će verovatno biti deportovan posle odsluženja kazne, piše "Blic".
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
Dominick Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Apr 2008 Poruke: 27

|
|
|
Nema gde da bude deportovan, Srbiji ne trebaju kriminalci, ja bih mu oduzeo drzavljanstvo i zabranio povatak u zemlju!
|
|
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
| anchi22 je napisao/la sledeće: |
U dogovoru sa tužiocima, Nenadić je na suđenju priznao krivicu i izvinio se preko prevodioca.
Njegov advokat Vilijam Padula kaže da Nenadić živi u SAD gotovo deset godina i da će verovatno biti deportovan posle odsluženja kazne, piše "Blic".
(MONDO) |
Nemojte mi reci da je skoro 10 godina zivio ovdje a nije znao (naucio) engleski! :mrgreen"
Ako ni zbog ceg' drugog zbog toga ga se treba deportirati!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
nije on kriminalac vec smecar i kokosar...takvih ima na desetine hiljade...
u svakom vecem gradu...
jasno da ga treba deportovati...eto nek ga deportuju u irak...ili avganistan...
tamo je demokratija zavladala...ko i u srbiji...
edit...ni meni nije uopste jasno kako je zivio tamo deset godina...
i kako je kupovao i vracao robu...a ne zna jezik...
ko zna...mozda je dobar sa telepatiju...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|