www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nazvao Yugo smećem pa zaradio prijetnje smrću
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 21, 2011 12:48 am    Naslov poruke: Nazvao Yugo smećem pa zaradio prijetnje smrću Na vrh strane Na dno strane

Nazvao Yugo smećem pa zaradio prijetnje smrću

Kada je nedavno sastavio duhoviti oglas ne bi li našao kupca za svoj Yugo, koji ima još od 1988. godine, 43-godišnji Amerikanac iz okoline Los Angelesa nije ni pomišljao da će time uvrijediti mnoge Srbe koji su ga zasuli uvredljivim e-mailovima u kojima mu čak prijete smrću.

'Prodajem gomilu jugo smeća. Dizajnirao ga je retardirani inženjer, a sklopila grupa pijanih radnika. Ima performanse i lakoću rukovanja kao kolica u prodavaonici robe za dolar. Možete računati da će upaliti svakog jutra kao što se možete pouzdati u Bernieja Madoffa (vlasnika piramidalne štedionice koja je mnoge poznate Amerikance unesrećila za oko 50 milijardi dolara)', piše portal 24sata.info.

'Od ovog auta jača je konzerva Coca Cole. Prešao je 38.000 milja, prvi sam vlasnik, imam sve originalne papire iz 1988. Nije udaran. Najgori auto koji možete imati. Ponesite 2.200 ili dajte ponudu za ovaj komad... Povijesti', stoji u internetskom oglasu za prodaju Yuga.

'Nisam želio da budem zlonamjeran, već duhovit, ali mnogi Srbi su ovaj oglas doživjeli osobno', požalio se ovaj Amerikanac srbijanskim medijima.

'Primio sam zaista mnogo e-mailova i polovina je s rasnim uvredama (na račun Amerikanaca), vulgarnostima i drugim ružnim riječima, uključujući i prijetnje smrću. Srbi ne znaju za humor', kaže ovaj vlasnik Yuga koji je porijeklom iz Izraela.

tportal.hr

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 21, 2011 1:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jesa znaci

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 21, 2011 1:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma znas sta...da se ne lazemo...veceg smeca od stojadina i yuga nema... Laughing
to nepostoji...uzas...al' dobro ja i nisam neko mjerilo... Laughing
ja ne volim...ni volvo... a ni neka njemacka auta... Rolling Eyes Laughing
i ne bi ih dzaba uzeo.... Wink ne lazem , ozbiljno kazem...
zapalio bi ih...kad bi ih dobio na nekoj lutriji... Laughing
ajd...dobro... prodao bi ih... Rolling Eyes
al' ne bi ih vozio ...sigurno... Wink

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 21, 2011 7:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

M jugo je zakon, kao limenka mala. Very Happy Ali je nekima u prošla vremena značila i bila sve. Very Happy

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 21, 2011 10:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moj ujak je imao pravu rec..tj. naziv za yugoslovenska vozila... Very Happy
nus proizvod automobilizma... Laughing Laughing Laughing

dostici je neces nikada.
Rolling Eyes

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 21, 2011 10:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vi kako 'oćete, ali Yugo je donekle pomogao našoj ekonomiji (kao što su i VolksWagen buba i Fića), a sad što nije po američkim standardima (tj. navikama) to je već druga priča.
A u svakom slučaju nije toliko loš kao "Stojadin".

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 22, 2011 4:03 am    Naslov poruke: Re: Nazvao Yugo smećem pa zaradio prijetnje smrću Na vrh strane Na dno strane

aureliano je napisao/la sledeće:
.. i polovina je s rasnim uvredama (na račun Amerikanaca)..

Mukica ne zna shta je rasna uvreda Neutral

Meh, pretnja smrcu
kol'ko paljevina ima na netu, i kol'ko je meni istih pretnji stiglo na youtube-u od totalno shklj likova.. da sam za svaku cimao novine.. Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

pajica123
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 30 Nov 2007
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 22, 2011 7:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nije yugo bilo toliko loš kada su ga proizveli.. ali od tada je prošlo, koliko? 20-30 godina a on je do zadnjeg dana proizvodnje bio isti, dok su svi drugi napredovali iz godine u godinu. a i njemu (tom amerikancu) ako je toliko loš, zašto ga je vozio 20 godina.. Rolling Eyes

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 22, 2011 9:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sumnjam da ga je on vozio dvadeset godina.... Laughing
taj ko vozi yuga dvadeset godina sigurno ima dobre zivce... Evil or Very Mad

ma ima raznih prica o tim yugo "amerikancima" ... Shocked
ali ni jedna nije lijepa... Laughing

btw...jedino sto je llosije napravljeno od zastavinih vozila je zastavino oruzje... Confused

dostici je neces nikada.
Rolling Eyes

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Nazvao Yugo smećem pa zaradio prijetnje smrću Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon