Banda muškaraca naoružanih čekićima pokušala je da provali u "Roleksovu" zlataru u Northemptonu u Velikoj Britaniji, ali ih je jedna bakica zaustavila.
Šestorica muškaraca sa kacigama na glavama i mopedima spremnim za bekstvo, pokušali su da razbiju izlog jedne draguljarnice u Engleskoj. Dok su uplašeni radnici u šoku gledali šta im se dešava, jedna bakica je pretrčala ulicu i krenula torbom da udara pljačkaše.
Ovaj nesvakidašnji događaj je zabeležen kamerom mobilnog telefona, a interesantno je da niko nije pokušao da zaustavi pljačkaše, sve dok ih "super-baka" nije "opaučila po glavi". Posle bitke su svi prolaznici bili junaci, pa su uspeli da zadrže pljačkaše do dolaska policije.
Policija je kasnije izdala saopštenje u kojem stoji da je četvoro pljačkaša, starosti od 18 do 39 godina uhapšeno, a da se za dvojicom još traga.
(MONDO)
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
To Bakice!!! Kažem ja da ima ljudi, samo su kukavice pa se kriju. A vidi nje, da mi je ta bila nekad prije ihahaj godina, spasila bi me otmičara!
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Bobak_BL * Domaci Lazov *
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
ma da...jako pametan postupak... nema sta....
sreca njena, i sreca prolaznika i radnika u draguljarnici...
sto nisi bili neki gadovi i opasni zlikovci...
izbio bi masakr...na ulici..
u nekim zemljama...
ovu babu bi zakacila optuzba...pod nekoliko tacaka...
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Alexns Tinkerbell's pixie dust
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
lakshe telesne povrede minimum, da ne kazem prelazak ulice van peshackog..
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Ne dirajte bakicu, pokazala se ipak tamo di bi mnogi i jesu zakazali, govorim iz vlastitog iskustva.
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
anchi22 •• 20:01 ••
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
Upoznajte Superbaku
Otkriven identitet bake iz Velike Britanije koja je premlatila šestoricu pljačkaša.
Pre nekoliko dana na Internetu se pojavio snimak starije žene koja pretrčava ulicu i tašnom počinje da "mlati" pljačkaše koji su razbijali izlog jedne zlatare.
Britanski tabloid "San" otkrio je njen identitet - ona je En Timson (71), heroj i Superbaka.
"Krenula sam u kupovinu i srela prijateljicu na ulici", počinje En priču o danu kada je prebila šestoricu muškaraca. "Pričale smo i onda sam najednom čula strašnu buku. Videla sam nekoliko mladića sa čekićima i pomislila da tuku nekoga. Proradio mi je materinski instinkt, želela sam da pomognem tome nekome koga biju i…" ostalo je istorija.
En je u intervjuu "Sanu" otkrila da nakon premlaćivanja nije smela da prizna sinu šta je uradila jer je mislila da će se naljutiti.
“Gledao sam snimak na televiziji”, rekao je njen sin Andre koji živi u Konektikatu u Americi. “Lice žene koja tuče pljačkaše je bilo zamagljeno, a onda sam prepoznao tu crvenu jaknu…To je ludo”.
Četvoro pljačkaša, starosti od 18 do 39 godina je uhapšeno, za dvojicom još traga
(MONDO)
njanja1011 *look by njanja*
Godine: 37
Datum registracije: 14 Sep 2010 Poruke: 18239 Mesto: Između planina i mora...
e gledala sam ovo na vijestima prije neku noć,a presmiješno mi-baba maše tašnicom,a oni padaju ka pokošeni
hahahahahaaaa...neki "sposobni" banditi
hahahhahahaaaaa...
A da nije ovo neka fora?
_________________ "Kad bih znala da su ovo poslednje minute što te vidim,rekla bih ti:VOLIM TE,i ne bih glupo pretpostavljala da to već znaš..."
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma