www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Muškarci više nisu centar ženskog sveta
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 09, 2011 6:31 am    Naslov poruke: Muškarci više nisu centar ženskog sveta Na vrh strane Na dno strane

Loše vesti za momke koji su sigurni u svoju tehniku zavođenja: devojkama ručak sa drugaricama pričinjava isto toliko zadovoljstva koliko i strastvena noć sa muškarcem.

Ako se pitate kako je to moguće, evo objašnjenja: rezultati nedavno sprovedene studije pokazali su da se u organizmu žene tokom vremena provedenog u druženju sa prijateljicama luči oksitocin - hormon koji ih, između ostalog, tokom seksa vodi do orgazma.

Sudeći po rezultatima istraživanja naučnika sa Kalifornijskog univerziteta, "bogat društveni život" i "snažna povezanost sa prijateljima" pozitivno utiču na lučenje oksitocina u organizmu.

"Ako odete na ručak sa drugaricama, vaše telo proizvodi iste hemikalije koje prolizvodi u trenutku dok postižete orgazam. U oba slučaja žena je srećna, ispunjena i puna samopouzdanja", kaže Simona Bien, terapeut i stručnjak za seks i veze.

"U današnje vreme žene više nemaju potrebu da budu u vezi po svaku cenu da bi se osećale kao kompletne ličnosti", kažu naučnici, a to potvrđuje i statistika britanske vlade koja pokazuje da manje od polovine žena mlađih od 35 godina živi sa partnerom, prenosi "Dejli mejl".

"'Žene se trude i rade na svojim odnosima sa drugaricama, a kada u nešto uložite toliko energije, onda se toga ne odričete tako lako. Taj fenomen postaje sve prisutniji - nekad je centar ženskog sveta bio muškarac, a danas dame sve više prednost daju prijateljstvima", kaže bihejvioralni psiholog Džo Heming.

"Primetno je i da se danas žene sve kasnije odlučuju na brak i zasnivanje porodice, a jedan od razloga za to je i činjenica da danas imaju mnogo bogatiji društveni život nego ranije. Ne radi se, naravno, o tome da devojke danas biraju prijateljstvo umesto braka, već samo o tome da više nisu pod pritiskom da moraju da se udaju po svaku cenu, kao što je ranije bio slučaj ", zaključuje Heming.

Još jedna anketa koja je nedavno sprovedena na sajtu Match.com ukazuje na sličan trend: devojke se danas sve teže odlučuju na se odreknu "slobode", a čak 35 odsto ispitanica izjavilo je da su im "ženski izlasci" veoma važni i da nisu spremne da ih se odreknu. Sa druge strane, takav stav o "muškim izlascima" ima svega 23 odsto anketiranih muškarca. Vremena su se promenila...

(MONDO)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 09, 2011 7:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pretpostavjam da nisam izuzetak, ali su meni ipak još uvijek muškarci centar svijeta, naravno oni koje volim i koji zaslužuju da im se predam i posvetim. Davno sam se ja uvjerila u žensku odanost, čast rijetkim izuzecima i mojim postojanim prijateljicama, ali ni zbog njih neću zapostaviti voljenog muškarca,

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 09, 2011 8:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Loše vesti za momke koji su sigurni u svoju tehniku zavođenja: devojkama ručak sa drugaricama pričinjava isto toliko zadovoljstva koliko i strastvena noć sa muškarcem.

pa...sta ja znam...vjerovatno zavisi koji je muskarac u pitanju... Mr. Green
u mom slucaju zena... Wink normalno da vise volim popiti par piva i komentarisati
neke noge...sa nekim od jarana...nego provesti noc sa nekom...totalno nezanimljivom djevojkom...
pa kontam da je to u pitanju i kod zena... Laughing kad su u pitanju neki bezveze muskarci...
s kojima se strast zove... mrljanje...:iliti gbljenje vremena..lol:
treba znati u zeni pobuditi strast.... Laughing da te ona zeli Laughing
i drugi, i treci, i dvadeseti put... Shocked e kad to znas i umijes... Shocked
njen telefon nikad nije nedostupan za tebe...i tesko da ce...otici i gubiti se sa prijateljicama...
prije nego s tobom u krevet... Wink
bez obzira sta brblja sa jaranicama i sta njen organizam luci tokom te dubokoumne zabave... Laughing Laughing Laughing sumnjam da bilo koja cura dozivi orgazam...na taj nacin... Rolling Eyes Mr. Green
ali...posto manja vecina cura rijetko kad i dozivi orgazam sa muskarcima sa kojim su... Laughing
to joj dodje isto...ja mrljala se s njim...ili s jaranicama...isto joj...
tj jos je prednost sa jaranicama...jer moze mozda sresti nekog...potencijalnog...s kim moze da dozivi oragazam... Laughing Laughing Laughing e zato one vise vole...da ispijaju kafe i da budalesu...sa jaranicama...
ovo sve slobodno prenesite tim naucnicima... Laughing nemaju oni pojma... Rolling Eyes o cemu se tu radi... Mr. Green Laughing Laughing Laughing

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Muškarci više nisu centar ženskog sveta Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon