www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nestao estradni menadžer Velimir Nikšić?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 04, 2011 3:51 pm    Naslov poruke: Nestao estradni menadžer Velimir Nikšić? Na vrh strane Na dno strane

Poznatom menadžeru i direktoru koncertne agencije "Taš estrada" u utorak se izgubio svaki trag, piše domaća štampa.

Velimir Nikšić Nikša, menadžer Miroslava Ilića, grupe Legende i mnogih drugih, poslednji put je viđen u utorak oko podneva, kada je iz "Taša" krenuo na Novi Beograd. Od tada, isključeni su mu mobilni telefoni, a njegovi saradnici i najbliži ne znaju šta se sa njim dogodilo.

Ilić, inače Nikšin dugogodišnji prijatelj, i Zoran Dašić iz grupe Legende, rekli su za "Blic" da su veoma zabrinuti.
"Od utorka niko od nas ne zna ni gde je, ni šta je sa njim", rekao je Daša, a Ilić dodao da se nada da se njegovom prijatelju nije dogodilo ništa strašno, i da se svi nadaju najboljem.

Nikšić je već tri decenije na estradi, a svojevremeno je organizovao koncert Latoje Džekson u Beogradu. Sarađivao je sa velikim imenima narodne i zabavne muzike, i važi za ozbiljnog profesionalca.

(MONDO)

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 10, 2011 3:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Estradnom menadžeru izgubio se svaki trag

Estradni menadžer Velimir Nikšić Nikša nestao je još 1. februara, a iskaze policiji tim povodom dali su njegovi prijatelji Miroslav Ilić i Zoran Dašić Daša.

Inspektori beogradske policije juče su razgovarali sa pevačem Miroslavom Ilićem i Zoranom Dašićem Dašom, vođom grupe "Legende", u istrazi misterioznog nestanka njihovog saradnika, estradnog menadžera Velimira Nikšića Nikše.

Nikšić je nestao 1. februara i od tada od njega nema ni traga ni glasa.

"Rekao sam policiji da smo sarađivali i da sam imao utisak da je Nikša oličenje poštenja. Glavu na panj sam mogao da stavim za njega. Nisam mogao ni da sanjam da duguje ljudima novac. Naravno da sam se šokirao kada sam pročitao da duguje oko milion evra. Rekao sam policajcima i da ne mogu da pretpostavim gde se nalazi", kaže Daša u izjavi za "Blic".

Priča Miroslava Ilića, dugogodišnjeg Nikšinog prijatelja i saradnika, slična je Dašinoj.

"Ništa značajno nisam mogao da kažem policiji jer ja prvi ne znam šta se dešava. Rekao sam da sam skoro svakodnevno sedeo kod njega u kancelariji na "Tašmajdanu" i pio kafu. Poslednji put sam ga video dan pred nestanak i ništa, ama baš ništa nije ukazivalo da će se desiti nešto ovako dramatično", kaže Ilić.

U beogradskoj policiji kažu da su rasvetljavanje nestanka Velimira Nikšića počeli u subotu nakon što je njegova supruga Radmila prijavila da ga nema.

Od tada su razgovarali sa njegovom porodicom, i nekoliko najbližih poslovnih saradnika, ali Nikšiću još nisu ušli u trag.

U policiji kažu, i da u slučaju da pronađu nestalog Nikšića, a da on kaže da ne želi da iko zna gde se nalazi, policija mora da poštuje to njegovo pravo.

"On je nestao, i u slučaju da ga nađemo, mi ne možemo da ga privedemo. Osnov za hapšenje može da bude samo ukoliko neko podnese krivičnu prijavu protiv Nikšića", objašnjava izvor "Blica".

Nikšić, inače vlasnik "Taš estrade", nestao je 1. februara preko dana, a priča se da je s njim nestao i sav novac od prodatih ulaznica i sponzorskih ugovora za dva koncerta grupe "Legende".

Nakon nestanka, njegovi saradnici u međusobnim razgovorima otkrili su u da im ukupno duguje oko milion evra. Njegova supruga prvih dana bila je uverena da će se Nikša vratiti kući, jer je i ranije imao običaj da nestane na po nekoliko dana, ali je pet dana kasnije na nagovor prijatelja prijavila nestanak supruga, piše "Blic".

(MONDO)

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 10, 2011 4:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pokupio repa i otpalio, a? Laughing Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 10, 2011 6:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i ja to mislim...nagulio s nekom...potencijalnom estradnom umjetnicom... Laughing
negdje gdje je toplo tokom citave godine... Laughing

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 10, 2011 9:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To je samo nagadjanje. Kod mene je komšinica nađena jučer pored obale rijeke, a nestala je pre četiri dana, nagađanja je bilo da te bog sačuva i svako mi je kidalo nerve. Ne stvarati pretpostavke nikada.

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 11, 2011 1:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sumnjam da se je on izvrsio samoubistvo... Laughing mnogo voli pare...da bi se tako lako njih odrekao...
no ko zna...mene odmah na to asocira...na straftu...Razz
pa tako bi i ja...da sam na njegovom mjestu...
mislim kad bih nestajao... Laughing covjek njegovog kalibra nestaje samo na dva nacina...duzan...pare...
pa je nestao...ili ljubavnicu i pare od saradnika...po istu ruku...i egzotika... Razz

dostici je neces nikada.
Rolling Eyes

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 11, 2011 7:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rekoh, kamo sreće da je tako, ali to su samo naše pretpostavke. Bolje i da je
živ i da troši pare sa ljubavnicom, nego da leži u nekom jarku kao mnogi prije njega za koje smo isto tako nagađali.

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 12, 2011 2:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa za milon...evra...nije se zacuditi i da ga probnadju u kanalu...
mada ona koji nekome duguju toliki novac...
nikad ne pronadju.... Confused

dostici je neces nikada.
Rolling Eyes

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Nestao estradni menadžer Velimir Nikšić? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon