:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Žena iz Moldavije, najsiromašnije zemlje u Evropi, uhapšena je danas u Moskvi nakon pokušaja da proda svog dvomesečnog sina za 1,2 miliona rublji (oko 30.000 evra).
Majka, Marija Kanacui, koja ima 39 godina, uhapšena je danas u bolnici u ruskoj prestonici kada je primala 1,2 miliona rublji za svoju bebu, rekla je zvaničnica Istražnog komiteta Rusije Viktorija Ciplenkova za agenciju Ria Novosti.
Krivična istraga za "trgovinu ljudima" pokrenuta je protiv majke koja je u pritvoru. Ona se suočava sa kaznom do deset godina zatvora.
Okolnosti hapšenja nisu navedene, a prodaja dece nije redak slučaj u Rusiji, naročito među alkoholičarima.
(Beta)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Takvu majku treba nakome dati džabe da joj pokaže neke stvari. Najgora trgovina je trgovina bebama, ostavi je u sirotištu, kad si je već znala roditi i napraviti, daj eje dobrim ljudima da se brinu o njoj...daj joj djetinjstvo... To majka, to nije vidjelo ni majku ni ženu, ne zanimaju me njeni razlozi, u današnje vrijeme postoji mali milion sredtsva da se spriječi začeće, ali njoj su bile najbitnije pare, a to je već čista i to najbezdušnija prodaja.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
denyx Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 07 Avg 2007 Poruke: 25

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|