Da li je "Born this way" obrada "Express yourself"?
Da
100%
[ 2 ]
Ne
0%
[ 0 ]
Ukupno glasova : 2
Autor
Poruka
anchi22 •• 20:01 ••
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
Dugo očekivani novi singl je kopija pesme kraljice popa snimljene krajem osamdesetih, piše muzička štampa.
Nakon što je Lady Gaga objavila singl "Born this way", Internet zajednica ocenila je da pesma neodoljivo podseća na hit "Express yourself" koji je Madona snimila 1989. godine.
Tematika obe pesme je podizanje samopouzdanja i vere u sebe, a zarazne pop note više su nego slične.
Nijedna od pevačica još uvek se nije oglasila povodom komentara da je Lady Gaga "maznula" pesmu "Express yourself", ali samo dan nakon premijere singla "Born this way", na Madonin zvanični YouTube kanal postavljena je živa verzija njenog hita, koju je izvela na dodeli MTV Video nagrada 1989. godine.
Poslušajte obe pesme:
(MONDO)
aureliano ♣ El Capitán ♠
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
Apsolutno da!
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Ne bih ti to znala reć, ne slušam niti jednu niti drugu.Da si pomenuo možda Tarnerovu, već bi mi bio kez na licu i branila bih je do poslednje kapi krvi. Ona je tigrica neviđena. I ostat će i kada ove dvije ispare vremenom.
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Bobak_BL * Domaci Lazov *
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
aureliano je napisao/la sledeće:
Apsolutno da!
slazem se...
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma