Pa, to je smešno! Barem muškarcima iz Indije i Emirata gde ta “brojka” varira od 17 do 39!
Indijac Ziona Čana živi u četvorospratnici od sto soba zajedno sa 39 supruga, 94 dece i 33 unuka i on je zvanično glava najmnogoljudnije porodice na svetu!
On sa svojim suprugama, decom i unučićima čini skoro jedno selo u indijskoj državi Mizoram.
Što je “najgore” svi su složni. Manjak prostora je njihova jedina briga – žene se međusobno vole, poštuju i ispomažu, a postelju sa suprugom dele po “principu rotacije”.
I sve ga one gledaju kao “malo vode na dlanu”. “On je najvažnija osoba u našoj kući i najzgodniji muškarac u Mizaramu”, rekla je jedna od supruga, prenosi “San”.
Ovaj Indijac je vođa jedne sekte koja dozvoljava “neograničen” broj žena, a samo u jednoj godini je uspeo da se oženi čak deset puta.
Nije retkost pročitati da parovi imaju sedamnaestoro ili više mališana, ali da muškarci imaju “toliko” žena jeste. Pre dve godine je reporter Mark Dolan, iz istog razloga, posetio Ujedinjene Arapske Emirate kako bi razmenio reč-dve sa ocem 84 dece Daadom Muhamedom.
Samo pogledajte taj osmeh na njegovom licu kada mu je reporter rekao da ima “samo jednu ženu”.
(MONDO)
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Ovi naši ne tpe ni onu jednu koji umaju za po kuće i oko kuće, ovaj sav srećan. Gdje čeljad nisu bijesna, ni kuća nije tijesna, bilo i ostalo.
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
aureliano ♣ El Capitán ♠
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
Imam samo jednu i dosta mi je...
P.S. ovo smao pokazuje koliko je sve u stvari samo projekcija naseg mozga onim kako smo 'trenirani' sto je to normalno...
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
Alexns Tinkerbell's pixie dust
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
Razumem ga u potpunosti, mora neko i da potroshi te pare koje on ima. ^
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
Znate kako je uvek bilo: gde ima za troje, biće i za četvoro. A gde ima za 85-toro, biće i za 86-toro.
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma