:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Prema novom zakonu, univerziteti u američkoj državi Teksas moraće da dozvole studentima i akademicima da nose naoružanje u kampusima.
Ukoliko parlament Teksasa usvoji novi zakon, to će praktično značiti da će na 38 univerziteta u toj državi koje pohađa pola miliona studenata morati da dozvole nošenje vatrenog naoružanja.
Teksas će tako postati druga američka država, koja će uvesti ovu meru, što je prethodno učinila samo Juta.
Više od 20 saveznih država odbacilo je slične predloge iznete od masakra na Univerzitetu "Virdžinija teh" u aprilu 2007. godine kada je student ubio 32 ljudi.
Godinu dana kasnije u Severnom Ilinoisu ubijeno je pet lica.
Prema važećem zakonu univerziteti u Teksasu mogu slobodno da uvode zabrane na nošenje naoružanja u okviru svojih kompleksa.
(Srna)
|
|
|
|
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
Boles'....
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Citat: | pola miliona studenata morati da dozvole nošenje vatrenog naoružanja |
E meni se čini da je lji da se prepolove na ovaj način, pa sad...moguće je da sam skeptik ili budala, ali ni oni nisu daleko od maloumnika.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|