:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Nekada mu je Veliki Brat brojao sekunde do napuštanja Kuće, a sada sudija za prekršaje Bokiju 13 naređuje da napusti Srbiju zbog problema sa dokumentima.
Makedonac u roku od tri dana mora da napusti Beograd, i narednih pola godine ne sme da se vrati u našu zemlju.
Bojan Jovanovski (25), makedonski voditelj poznatiji kao Boki 13, našao se kod sudije za prekršaje zbog problema sa dokumentima.
Utvrđeno je da Boki, koji već izvesno vreme živi i radi u Beogradu, svoj boravak uopšte nije prijavio nadležnim organima. Prema zakonu, stranci su dužni da se 24 sata po ulasku u Srbiju prijave policijskoj stanici na čijoj će teritoriji boraviti, što Makedonac nije učinio.
Sudija za prekršaje Jovanovskom je odredio novčanu kaznu od 10.000 dinara i zabranu ulaska u Srbiju u trajanju od šest meseci. Dat mu je rok od 72 sata da napusti zemlju.
Učesnik rijalitija Veliki Brat All Stars i Dvor na Televiziji Pink vodi svoju emisiju, a najavljivao je i koncert u Beogradu.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Ljudi moji, ima li ko da mi kaže ko je taj tip, šta je on i ko njega uopšte sa onakvim jezikom, ponašanjem i bojom glasa pusti na javnu TV.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Ma treba dozivotno mu zabraniti da se bilo gde pojavi
|
|
|
| |
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Boki 13 ostaje u Srbiji
Makedonski voditelj ipak može da ostane u zemlji, odlučio je sud.
Boki 13 pre nekoliko dana dobio je šestomesečnu zabranu ulaska u Srbiju jer se nije prijavio policiji kao stranac koji boravi u našoj zemlji. Njegovi advokati uložili su žalbu na odluku suda, a Televizija Pink, na kojoj Makedonac radi, garantovala je za njega.
Žalba je uvažena, a Bojan Jovanovski (25) je izjavio i da je sve vreme živeo u hotelu, čija je dužnost bila da ga prijavi kao gosta iz inostranstva, što uprava hotela nije učinila. Makedonac nije znao da problem sa dokumentacijom uopšte postoji, piše domaća štampa.
"Imperija uzvraća udarac! Hvala svima koji su me podržali, a dušmani koji su se sladili mojom nesrećom mogu samo da crknu - i dalje ćete me gledati", poručio je Boki 13.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Što se mene tiče može da bude i u svemiru, bitno je da imam dovoljno razuma da ga ne gledam pa di god bio. Pitala sam ko je ta individua i odakle se uopšte i pojavila, pojma nisam imala da je to voditelj-ka, šta li? Ono da vodi nešto onakvim tonom? Šta, Gospode moj Bože mili?
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
To je voditelj i u Makedoniji je čast pojaviti se u njegovoj emisiji. A pod tim "čast" mislim da je njegova emisija (kako god se zvala) jako gledana - znači, to što će neka poznata faca da gostuje u njegovoj emisiji ima marketinšku vrednost... Ne dolaze zbog kafe-partije.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|