:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Ser Entoni Hopkins pregovara o ulozi Bondovog neprijatelja u novom filmu o tajnom agentu 007.
Zvezda filma “The Rite” u kojem igra srpska glumica Marija Karan Entoni Hopkins, mogao bi da postane deo najdugovečnije franšize.
Glumcu je ponuđeno da igra Bondovog neprijatelja. “Jedini problem je veliki broj projekata za koje je Hopkins već potpisao ugovore”, rekao je neimenovani izvor blizak producentima filma britanskom “Sanu”.
“Hanibalu Lektoru”, ukoliko pristane da snimi film, ovo ne bi bila “jedina bitka protiv Džejmsa Bonda” – producenti planiraju da ser Entoni Hopkins postane deo franšize u bar još nekoliko filmova o najboljem tajnom agentu.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Uvijek mi je drago pročitati vijest vezanu za ser Entoni Hopkinsa, jer ga zaista neizmjerno cijenim kao čovjeka i glumca. Ne znam koju ulogu taj čovjek nije bio u stanju da odigra bilo da glumi pozitivca ili negativca, to čini na jedan tako uzvišen način, da postajemo svjesni koja je to umjetnost, gluma. Što se tiče filmova o Bondu, niti jedan nisam gledala onako pošteno, dosta je glumaca igralo ulogu tog "veličanstvenog" 007 da gubim volju prosto za gledati. Kao djete još pamtim Rodžera Mura, pa Šona Konerija, pa poslije njih je bila bulumenta glumaca...ali sama radnja filma mi je uvijek bila nezanimljiva.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|