:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Rumunka je dobila unuče u 24. godini, i postala najmlađa baka na svetu, prenosi britanski "San".
Rifka Stanesku (23) iz rumunskog sela Investi udala se sa 11 godina za tada trinaestogodišnjeg Ionela Staneskua. Deca su pobegla iz sela i venčala se jer se Rifka plašila da će je otac naterati da se uda za drugog dečaka.
Sa 12 godina je rodila ćerku Mariju, a godinu dana kasnije sina Nikolaja. Iako je ćerku pokušala da ubedi da ostane u školi i ne krene za njenim primerom, Marija se sa deset godina udala za dečaka iz sela, i u 12. godini rodila sina Iona.
Mali Ion sada ima dve godine, a ponosna "baka" od 23 godine brine o celoj porodici.
"Volim svoju decu i unuče, ali sam ipak želela više za svoju ćerku", rekla je ona za lokalnu štampu.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
O braćo moja, da ne povjeruješ kada joj vidiš godine.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
cezar1071944 Glas mog anđela

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

|
|
Ovo je bas cudo,mislim u toj godini roditi i jedna i druga..sigurno ce uci,ako vec nisu u Ginisovu knjigu rekorda..sve je lepo,sto se lepo svrsi..
|
|
|
| |
|
 |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Hm,ne svidja mi se ideja da dete rodi dete.
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Naravno da se ne sviđa nikom ko razmišlja bistro svojim razumom. Misliš da se njoj to sve sviđa, bez obzira na ponos? I zar je sa 11 godina imala razum? Ne kažem da nije, samo ga kao i svaka djevojčica nije znala koristiti.
No, tako je, kako je. Neka je i toj najmlađoj baki srećan dan žena.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|