:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Na svetskoj mapi najvećih penisa Srbi su u evropskom vrhu.
Najobdareniji muškarci u Evropi su, prema istraživanju internet stranice Targetmap, navodno Mađari, kojima je prosečna dužina penisa 16,51 centimetar, dok najmanju prosečnu "muškost" imaju Rumuni - 12,73.
Na sajtu Targetmapa možete pogledati mapu na kojoj je data veličina penisa u gotovo svim zemljama sveta.
Na prostorima bivše SFRJ, navodno, najveći penis imaju Slovenci (15,13 centimetra), pa Srbi (14,87), Hrvati (14,77) i Makedonci (13,98), piše "Kurir".
Najveće penise imaju Afrikanci, pa su tako svetski šampioni Kongoanci sa prosečnom dužinom od 17,93 centimetra, a slede Ekvador (17,77) i Gana (17,31), dok čast Amerike brane Kolumbija i Venecuela sa 17,03 centimetra.
U crvenoj zoni, koja označava zemlje u kojima muškarci imaju najmanje penise, nalaze se Južna Koreja (9,66 ), Kambodža (10,04) i Indija (10,24).
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Evo vam i mapa, ako zatreba. Téseg!
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Hvala na mapi cocco, i ovom jutarnjem smijehu. Valjda ću se sada lakše snaći, možda sam se do sada gubila. Od sada nema teorije!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
| anchi22 je napisao/la sledeće: |
Najveće penise imaju Afrikanci, pa su tako svetski šampioni Kongoanci sa prosečnom dužinom od 17,93 centimetra, a slede Ekvador (17,77) i Gana (17,31), dok čast Amerike brane Kolumbija i Venecuela sa 17,03 centimetra.
|
Novinari - ne samo najgori svjetski sljam nego ni zemljopis / geografiju ne poznaju. Kreteni! Zar je Ekvador u Africi? OMG!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Ma hajde Generacijo! Ko bi na ovakve mjere i mjerice kontao di je šta?! I sada sam se od srca nasmijala!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|