Snimak psa koji se stidi pred vlasnikom jer je pojeo kolačiće za mačke pregledan je na Internetu više od četiri miliona puta.
Šestogodišnja Denver iz Merilenda upala je u "nevolju" sa vlasnicima jer je, dok oni nisu bili tu, uspela da pocepa kesu sa poslasticama za mačke i posluži se.
"Da vidimo ko je ovo uradio. Mejsi? Nije. Denver, ti si? Kako te nije sramota! Nadam se da ti je žao", grdi vlasnik simpatičnu Denver, koja od sramote ne sme ni da ga pogleda, sklanja pogled, skuplja se u ćošku, i na kraju odlazi povijenog repa.
Četiri miliona pregleda njenog snimka na Internetu bilo je dovoljno da Denver i vlasnici Brendon i Meli budu pozvani u jedan američki tok šou.
Pogledajte.
(MONDO)
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Bože blagi, mene je ovo jako rastužilo.
Nešto u pogledu tog psa, muzika, šta li...izgledala je tako jadno kao da je već na neki način kinjena.
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Dejan71 Upućeni član
Godine: 55
Datum registracije: 17 Feb 2006 Poruke: 305 Mesto: NBGD
Daleko od toga da deluje da se "postidela", ako je to uopste moguce kod psa!!! Pre ce biti da se oseca nelagodno iz nekog razloga, a zube nije sigurno pokazivala zbog stida ili zbog toga da pokaze kako su joj cisti jer nije ona pojela I na kraju je otisla zbog nelagode ili jer joj je to gazda iza kamere naredio... u svakom slucaju glup snimak, sa jos glupljim zakljuckom o tome da se postidela...
Alexns Tinkerbell's pixie dust
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
na pse po ponashanju treba gledati kao na malu decu.. mogu oni i te kako da imaju osecaj krivice, grizu savesti.. i to pokushavaju da sakriju (neveshto) na isti nacin kao deca
pognu glavu, ushi, odvracaju pogled jer ih pritiska "krivica" i ne mogu da te gledaju.. da mogu i zaplakali bi..
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma