:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Lekari u Ljubljani bore se za život petogodišnje devojčice koju je otac bacio sa devetog sprata zgrade, a potom izvršio samoubistvo skočiviši kroz prozor.
Policija i vatrogasci pokušali su odvratiti oca od namere da zajedno sa kćerkom skoči sa devetog sprata, dok se u međuvremenu ne postavi zaštitni balon, koji bi ublažio pad.
Međutim, otac nije poslušao nego je kroz prozor bacio devojčicu, koja je pala na parkirani automobil, prenosi slovenački portal "24 sata".
Poludeli otac, inače bivši policajac, skočio je nakon što je policija pokušala da provali u stan i zadrži ga.
Pao je na betonsku ogradu i preminuo.
Porodična tragedija u Sloveniji dogodila se sinoć u stanu u Zaloškoj ulici u Ljubljani u kojem je devojčica živela sa majkom.
(Srna)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Sve i da su dali pojašnjenje tog sumanutog, samoživog i besmislenog čina, mislim da nema tih riječi za moje zgražanje. On takav nije ni trebao da živi, a malenoj zaista od srce želim uspješan oporavak i da ono što je njen otac učinio ne ostavi trajne posljedice dalje kroz njeno djetinjstvo i mladost.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
| |
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Umrla devojčica koju je otac bacio sa zgrade
Petogodišnja devojčica koju je otac pre tri dana bacio sa devetog sprata zgrade u Ljubljani preminula je u bolnici u ovom gradu.
Ljubljanski lekari sve vreme vodili su bitku za njen život, ali nisu uspeli da je spasu, javio je slovenački portal "24 sata".
Devojčica je stradala kada je njen otac, inače bivši policajac, bacio sa devetog sprata zgrade, a zatim i sam skočio.
Petogodišnjakinja je pala na parkirani automobil, dok je otac na mestu ostao mrtav.
Tragedija se dogodila u nedelju uveče u stanu u kojem je devojčica živela s majkom.
Svemu je prethodila svađa nekadašnjeg policajca i njegove bivše supruge, koja je pozvala policiju, nakon što se on zaključao sa ćerkom u stan preteći da će zajedno skočiti kroz prozor.
S obzirom da policija nije uspela da uđe u stan, pozvani su i vatrogaci, koji su osmah počeli postavljati vazdušni jastuk da bi ublažio pad.
Očevici tvrde, da je pomahnitali otac tako zamahnuo da je dete uspeo da prebaci preko vazdušnog jastuka na parkirani automobil.
Potom je i on skočio i poginuo pri padu na betonsku ogradu.
(Srna)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Jadna mala djevojčica.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|