:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Nikolas Kejdž i Džon Travolta trebalo bi da ovog leta snime to dva trilera, a jedan je inpirisan ratom u Bosni i Hercegovini.
Prvi je "Shrapnel", priča o ranjenom bosanskom vojniku koji želi da se osveti Amerikancu tako što će ga u smrtonosnu ratnu priču uvući prevarom da ga vodi u bezazleni lov u šumi. Za sada nije poznato ko će igrati koji ulogu.
Drugi je "Sea Trial", zasnovan na istoimenom romanu, ali je taj projekat malo neizvesniji jer se finansijeri tek traže, pišu američki filmski magazini.
Kejdž i Travolta su zajedno igrali u akcionom filmu "Ukradeno lice" Džona Vua, a sada im se nude role u trilerima nezavisne produkcije.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
E pa kako volim te američke filmove o ratu u Bosni, mili moj Bože!!!Evo sva sam se naježila!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
|
Samo je bosancima jos to trebalo, SMB...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
| aureliano je napisao/la sledeće: | | Samo je bosancima jos to trebalo, SMB... |
Da, nama su samo trebali američki režiseri, glumci i glumice da shvatimo kakvi smo mi to bili u ratu i kakvi smo inače.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|