:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Napadač, naoružan velikim nožem, upao je u školu u indijskom gradu Ranči, gde je, na užas ostalih učenika, napao i odsekao glavu devojci u koju je bio zaljubljen.
Indijska policija saopštila je da je napadač kasnije rekao policiji da je bio zaljubljen u žrtvu, ali da njeni roditelji nisu dozvoljavali da se njom oženi.
Policijski zvaničnik Pravin Kumar Sing rekao je da je napadač uhapšen.
On je navodno nesrećnu devojku napao sa ceremonijalnim zakrivljenim naoružanjem pod nazivom "kukri" dok je izlazila iz učionice.
Napadača su savladali ostali učenici i predali ga policiji.
Sing je dodao da je napadač nakon ubistva planirao da izvrši samoubistvo.
(Srna)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Psihopata na svakom koraku.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
|
Zašto ju je ubio ako je volio? Ne kontam ništa. Ljubav postaje u ovom svetu sve bolnija očito
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
| ♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | | Zašto ju je ubio ako je volio? Ne kontam ništa. Ljubav postaje u ovom svetu sve bolnija očito |
Šta psihopata zna o ljubavi? Bolestan um ne zna koje su emocije u pitanju.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
| gkukolj je napisao/la sledeće: | | ♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | | Zašto ju je ubio ako je volio? Ne kontam ništa. Ljubav postaje u ovom svetu sve bolnija očito |
Šta psihopata zna o ljubavi? Bolestan um ne zna koje su emocije u pitanju. |
I to što kažeš. Psihopata ne rasuđuje normalno.
|
|
|
| |
|
 |
m-extasy Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 16 Mar 2011 Poruke: 116

|
|
|
Strasno je sto je takav covjek uopste bio na slobodi..
|
_________________ "If you can make a girl laugh, you can make her do anything"-M.M. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|