www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Muškarci stvarno mogu da se "isključe"
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 28, 2011 6:45 pm    Naslov poruke: Muškarci stvarno mogu da se "isključe" Na vrh strane Na dno strane

Kada žena kaže muškarcu: "Ti ni na šta ne misliš", definitivno je u pravu. Kanadski naučnici su utvrdili da se muški mozak bolje odmara od ženskog.

Tim naučnika sa Odeljenja za psihijatriju na Univezitetu u Montrealu tvrdi da je ženski mozak aktivniji od muškog koji se, s druge strane, bolje odmara.

Sposobnost muškaraca da 'ne misle ni na šta' zasnovana je na realnoj činjenici da je prilikom odmaranja aktivnost moždanih neurona mnogo veća kod žena nego kod muškaraca, piše "Figaro".

Na pitanje da li to znači da se ženski mozak nikada ne odmora, kanadska naučnica Adrian Menderk, vođa istraživanja, kaže da se muški mozak jednostavno bolje odmara od mozga žena.

"Svaki mozak je, zapravo, neprestano aktivan, samo je pitanje u kojoj meri. Ali, činjenica je da se muški mozak bolje odmora od mozga žena", rekla je ona.

Melekova, koja je specijalista za šizofreniju, do ovog otkrića je došla slučajno dok je proučavala ovu bolest na pacijentima u budnom i uspavanom stanju.

"Još uvek nismo u stanju da kažemo u kojoj meri na takvu razliku utiču socijalni faktori i hormoni", rekla je ona.

"U aktuelnim okolnostima žene su neprestano preokupirane različitim poslovima i moraju da drže pod kontrolom mnogo više stvari nego muškarci, tako da ovako nešto uopšte nije začuđujuće", objašnjava Melekova.

(Tanjug)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 28, 2011 7:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Kanadski naučnici

Ja sam to utvrdila još prije 10 godina na svom bivšem mužu. Ej, ljudi, koju je taj čovjek imao sposobnost da se isključi, to je za nevjerovati! Doduše, morao je, živeći sa mnom! Very Happy

m-extasy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 16 Mar 2011

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 28, 2011 7:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

oo nee Very Happy mislim da sam musko

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 28, 2011 8:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vrlo moguće, ali stvarno znaju kako da se opuste

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 29, 2011 1:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ima tu istine.... ja sam iskljucen non - stop... Laughing Laughing Laughing

Recimo, paznju i mozak, moze da mi uklljuci samo ona, nekim svojim dijelovima tijela... Mr. Green
I tek onda mogu i da slusam sta prica... Laughing Laughing Laughing

Neke zene nikad ne odmaraju mozak iz dva razloga...
Il' ga nemaju, pa nemaju sta da odmore...Laughing Laughing Laughing

Ili zato sto stalno misle na sex... Rolling Eyes
i sto misle kad god se mi iskljucimo da mislimo na neku drugu zenu... Rolling Eyes
Sto je sasvim tacno... Mr. Green

love is all you need
......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Muškarci stvarno mogu da se "isključe" Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon