www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kako će tvoja tetovaža izgledati za 20 godina
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 29, 2011 3:37 pm    Naslov poruke: Kako će tvoja tetovaža izgledati za 20 godina Na vrh strane Na dno strane

Trajna tetovaža može biti i trajni problem. Ne samo što je tetoviranje opasno po zdravlje ako se ne vrši na adekvatan način i nestručno, već vlasniku može i da dosadi.

Tetoviranje je poslednjih godina veoma moderno. Svoju kožu oslikavaju i mladi i stari, muškarci i žene. Dejvid Bekam, Anđelina Džoli, prva dama Velike Britanije Samanta Kamerun... takođe su se "našarali".

Da li će oni zbog toga zažaliti kroz koji godinu?

Istraživač sa londonskog Univerzitetskog koledža, Jan Imes, izumeo je matematički model koji može da predvidi kako će vremenom izgledati delovi tetovaže i koji su crteži najmanje podložni promeni.

"Tetoviranje je postalo trend u svetu, a skoro trećina populacije u SAD od 18 do 25 godina odlučuje se da na svom telu iscrta bar jednu tetovažu. Zato sam omogućio svima njima, kao i onima koji tek planiraju da se tetoviraju, da znaju kako će njihov dizajn izgledati za 20 godina", kaže za Frans pres Jan Imes.

On je objasnio da budući izgled tetovaže zavisi od mastila kojima je rađena, tipa kože, veličine tetovaže, godina osobe koja se tetovira, izloženosti suncu i drugih faktora.

Njegova studija je objavljena u listu "Matematika danas" (Mathematics Today).

(MONDO)

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 29, 2011 11:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pa ako mi izbledi ovih 8 tetovaža obnoviću ih. Ne kontam u čemu je problem Question Question Question Question Question

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 30, 2011 12:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nekad je to bilo samo za vojnike i kriminalce. Cini se da se broj kriminalaca jako povecao zadnjih desetak godina Smile

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 30, 2011 12:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

aureliano je napisao/la sledeće:
Nekad je to bilo samo za vojnike i kriminalce. Cini se da se broj kriminalaca jako povecao zadnjih desetak godina Smile

I sam reče nekada. Sada je drugo vreme. I da li smatraš kriminalcem svakoga ko ima tetovažu

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 30, 2011 12:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma zeza se Aureliano... Laughing

love is all you need
......

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 30, 2011 2:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće:
aureliano je napisao/la sledeće:

I sam reče nekada. Sada je drugo vreme. I da li smatraš kriminalcem svakoga ko ima tetovažu

Naravno da ste svi do jednog (ili jedne Smile ) kriminalci i sve vas treba u zatvor Mr. Green

--------------

jellenadabogdakrepala je napisao/la sledeće:
Ma zeza se Aureliano... Laughing

Hvala (vidi se tko razumije ironiju).

A badava onaj smajli tamo... Sad

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 30, 2011 2:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e badava...jasta je...ja sam takvih sto , najmanje danas postavio... Neutral

Tetovaza...hm...ako je uradjena "dobrim bojama" moze dosta da izdrzi u punom sjaju...
10 godina sigurno...A svaka tetovaza za deset godina ispadne iz fazona pa ne znam kakva da je...
Ali zanimljivo sto rece aureliano...te neke vojne tetovaze iz one drzave...
koje su radjene obicnom tintom i iglom i koncem 60tih godina...i dan danas izgledaju jako jako plave... Laughing
Ona sidra , trebe i jna...s nekim datumima...to nikako ne izblijedi...
Ja imam dve tetovaze...jednu sam radio pre desetak godina..tako nesto...
i jos uvjek je u istom stanju kao i desetog dana...s tim da nije radjena na nasim prostorima...
i da je kostala ko bubreg u loju... Laughing Laughing Laughing nije ni cudo...ova druga je malo pocela da blijedi...
Ma da neko kaze da mi se to samo prividja...

A moje misljenje o ovom sto matematicki izracuna i docara kako ce tetovaza izgledati za 10 godina
je...to je cisto mlacenje i uzimanje para budalama...koza stari,i zivi onako kako se tko hrani
i kakav zivot zivi... normalno da koza sportiste i nepusaca ce sporije stariti i nece gubiti elasticnost,
kao kod narkomana i alkosa...plus adekvatno njegovanje i td...
Kraljice ne brini se, tvoje tetovaze ce trajati sto godina... Razz

love is all you need
......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Kako će tvoja tetovaža izgledati za 20 godina Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon