:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Osobe koje često putuju radi posla, ozbiljno narušavaju svoje zdravlje, a rizikuju i da nabace koji kilogram više, pokazalo je jedno američko istraživanje.
Poslovni ljudi koji često putuju su lošijeg zdravlja od onih koji putuju manje, zaključili su američki istraživači nakon opsežnog istraživanja.
Najugroženiji su trgovački putnici, ali i oni koji se bave poslovima koji zahtevaju da se na putu bude dvadeset dana u mesecu.
Međutim, ugroženi su i oni koji ne putuju uopšte. Oni pate od monotonije, ali i od bolesti koje su u vezi sa sedenjem i ne kretanjem.
Njihovo zdravstveno stanje je loše koliko i onih koji su često na poslovnim putovanjima, s tim što imaju koji kilogram manje.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
| Citat: | | Oni pate od monotonije, ali i od bolesti koje su u vezi sa sedenjem i ne kretanjem. |
Ha....evo moje kategorije!!! Ma, dobro sad, ne može i jare i pare. Bar sam vitka!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Po ovome ja bih trebao biti debeo k'o sumo hrvac, a srecom nisam
'Em ti njihova istrazivanja!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|