:: |
| Ko bi najbolje zamenio Šina? |
| Hju Grant |
|
40% |
[ 2 ] |
| Ešton Kučer |
|
0% |
[ 0 ] |
| Neki anonimni glumac |
|
20% |
[ 1 ] |
| Niko ne može da zameni Šina! |
|
40% |
[ 2 ] |
|
| Ukupno glasova : 5 |
|
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Britanski glumac Hju Grant, otkačeni Kelso iz "Veselih sedamdesetih" ili neko treći?
Dok Čarli širom Amerike još uvek "seje ludilo" na svojim, ne tako dobro prihvaćenim nastupima, produkcija serijala "Dva i po čoveka" iz kojeg je dobio otkaz, pokušava da pronađe njegovu zamenu.
Britanski glumac Hju Grant navodno je bio glavni kandidat da u popularnom serijalu " Dva i po čoveka" zameni posrnulog kolegu. Međutim, filmska štampa prenosi da je Grant odustao od pregovora sa televizijskom kućom CBS.
Kao novi kandidat pominje se Ešton Kučer, koji je zagolicao maštu fanova kada je na svoj Twitter nalog postavio pitanje "Koji je koren iz 6,25", a odgovor je, naravno, 2,5.
Čelnici televizijske kuće još uvek nisu zvanično objavili svoj izbor, ali važno je napomenuti da Šinova zamena neće biti preplaćena poput njega. Šin je po epizodi bio plaćen čitavih 1,8 miliona dolara.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
Ja ne mogu da gledam film u kojem glumi Carli Shin...tj ne mogu da gledam njegovu glupu facu...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Vjerujte...da post iznad mene nije rekao što je već rekao, sigurno bih odgovorila približno slično. Ne volim Šina i nikad ga nisam ni voljela kao glumca da bih gledala njegove filmove ili epizodne uloge.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
Ma joj...mene on i njegova faca podsjecaju na jednog lika...
kojeg bi mogao spucati samarom kad god prodjem kraj njega...ali...zanimljivo je sto mi taj covjek nije nista uradio...
U stvari nije mi se nikad ni obratio... ali...kad mi se obrati spucat cu ga sljagom...
Carli je mrcina... ne volim ni njega ni njegovog oca... ni jedan od njih nema film koji se moze gledati...a snimili su po tristo filmova...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
| |
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Ešton Kučer: Dva i po "normalna" muškarca
Producentska kuća "Vorner Bros" objavila da će Čarlija Šina u hit seriji CBS-a "Dva i po muškarca" zameniti Ešton Kučer.
"Ne mogu da zamenim Čarlija, ali ću uraditi sve da zabavim ljude", rekao je Kučer, dok je njegov otpušteni prethodnik prokomentarisao da će "serija propasti sada kada je Ešton tu".
"On je lep i talentovan...stani, pa i ja sam!?", rekao je Šin, prenosi američka štampa.
Producenti su prekinuli snimanje serije "Dva i po muškarca" i otpustili Šina u martu ove godine zbog optužbi za nekontrolisano korišćenje droge i alkohola.
"Srećni smo što se našoj porodici pridružio neko tako talentovan i uspešan kao što je Ešton", rekao je Čak Lori, autor i producent serije, koji je dodao da je veliko olakšanje činjenica da će ekipa ostati zajedno.
Šin, koji je u seriji igrao raspusnog kompozitora reklamnih džinglova, umešan je u niz incidenata i skandala. Uprkos svemu, serija je nastavila sa emitovanjem, sve dok njegov odlazak nije prekinuo snimanje osme sezone. CBS je najavio snimanje i devete sezone za leto, dok se emitovanje očekuje na jesen.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|