:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Jedna Amerikanka osuđena je na doživotnu robiju zbog ubistva jednomesečne bebe, koju je ostavila u uključenoj mikrotalasnoj pećnici.
Sudija Marija Vajsman presudila je na doživotnu robiju Kini Arnold (31) iz Dejtona, u američkoj državi Ohajo, bez mogućnosti ranijeg puštanja iz zatvora, ali ju je poštedela smrtne kazne, prenela je agencija AP.
Arnoldova je, kako je navelo tužilaštvo, namerno ostavila 28 dana staru Paris Talej u mikrotalasnoj pećnici i uključila je, posle svađe sa svojim dečkom.
Medicinski stručnjaci su potvrdili da je beba umrla ubrzo pošto je temperatura u mikrotalasnoj pećnici dostigla 42 stepena.
To je treće suđenje Arnoldovoj od 2005. godine za smrt bebe.
Prvo je završeno poništavanjem sudskog postupka, na drugom je proglašena krivom, ali je apelacioni sud odbacio presudu i tek na trećem je osuđena na doživotnu robiju.
(Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Pa ovoj bi smrt bila milost,a ona ga sigurno ne zasluzuje
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
O moj Bože!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Mislim da bi i nju trebalo u mikrotalasnu. Da tako okonča život, i mučiti je dok ne umre.
Da li ona ima dušu????? Rasplakala sam se čitajući ovo
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|